Zapojte se do života českých neziskovek. Podzimní Víkendovky jsou tu!

  • 30. 08. 2016
Zapojte se do života českých neziskovek. Podzimní Víkendovky jsou tu!
Je na čase otevřít diáře a oprášit pracovní oblečení. Zažijte netradiční víkend s novými inspirativními lidmi! Vyberte si z nových podzimních víkendových expedic na pomoc českým neziskovkám tu, která vám nejvíce sedne.

Je na čase otevřít diáře a oprášit pracovní oblečení. Zažijte netradiční víkend s novými inspirativními lidmi! Vyberte si z nových podzimních víkendových expedic na pomoc českým neziskovkám tu, která vám nejvíce sedne.

„Tyhle akce by měly být tak nějak povinné... člověk na chvíli dává i dostává větší smysl.“ Lenka R.

Tak neváhejte a vyražte na víkend! Zapojíte se do smysluplné činnosti konkrétní neziskové organizace a v týmu 6 - 15 dobrovolníků pomůžete s jednoduchými manuálními úkoly.
Navíc... “Práce vypadá úplně jinak, pokud ji člověk dělá s partou nadšených lidí, a ne protože musí, ale protože chce.“ Aneta K
V období září až listopad můžete vybírat z 8 projektů, které vás zavedou do různých koutů České republiky, do rozličných světů konkrétních neziskových organizací.
Více informací najdete zde: http://www.tamjdem.cz/vikendovky/tam-jdem/



Zažijte zákulisí jičínského Festivalu pohádky – tento rok na téma CIRK (8.-11.9.2016) nebo se zapojte do velké sklizně na biofarmě Svobodný statek na soutoku nedaleko Terezína (9. - 11.9.2016).

Láká vás spíše pravé bourání stanového tábora s TOM Dumánci (16. – 18.9.), tajemství hradu Pirkštejn (23.-25.9.) nebo práce na biostatku a v sociálním zemědělství s AREA Viva (7.-9.10.)?

V říjnu se dále můžete těšit na expedice do pivovaru a sociálního podnikání organizace Propolis (14. – 16.10.) nebo do světa Buddhistické kulturní společnosti (21.-23.10.) A protože milujeme komunitní zahradničení zveme vás ještě do Infomačního centra pro mládež, které jednu takovou zahradu buduje v Karviné (4.-6.11.).



Do 12 projektů první poloviny letošního roku se zapojilo celkem 130 dobrovolníků, Čechů i cizinců, a společně odpracovali 1190 dobrovolnických hodin. Nechte se inspirovat jejich příběhy, z našeho archivu: http://www.tamjdem.cz/vikendovky/archiv/vikendovky-2016/



Těšíme se brzy na viděnou!

Za Tamjdem, o.p.s. Markéta Votavová



Jsme nezisková organizace Tamjdem, o.p.s. Od roku 2013 působíme v oblasti českého a mezinárodního dobrovolnictví. Propojujeme dobrovolníky se zajímavými neziskovými organizacemi všeho druhu. Organizujeme Víkendovky, víkendové dobrovolnické expedice na pomoc českým neziskovým organizacím, realizujeme Workcampy, až dvoutýdenní dobrovolnické projekty s mezinárodní účastí na pomoc neziskovkám v ČR, a do světa na stejné projekty vysíláme ty, kterým je doma těsno.. Nabízíme příležitost osobně se zapojit do smysluplné práce různých iniciativ, učit se praxí a vlastní zkušeností, rozvíjet se, poznávat nové lidi a nové kultury. Přispíváme k rozvoji společnosti, ve které lidé zodpovědně berou změnu do svých rukou. Tamjdem! Práce zadarmo není nadarmo!