Vychutnejte si dobročinnou kávu v Liberecké pražírně

  • 19. 04. 2016
Vychutnejte si dobročinnou kávu v Liberecké pražírně
Jakmile vstoupíte, mocně vás ovane nezaměnitelná vůně čerstvě pražené kávy. Od teď si v Liberecké pražírně navíc budete moct pochutnat také na dobročinné kávě.

Jakmile vstoupíte, mocně vás ovane nezaměnitelná vůně čerstvě pražené kávy. Od teď si v Liberecké pražírně navíc budete moct pochutnat také na dobročinné kávě. Znamená to, že si k vašemu oblíbenému nápoji navíc zakoupíte malou čokoládku, čímž podpoříte Centrum Anabell, které pomáhá osobám s poruchami příjmu potravy a jejich blízkým. Samotná čokoláda pochází z renomované Pražské čokolády a obaly speciálně pro ni navrhli módní návrhářka Klára Nademlýnská, Česká Miss 2011 a modelka Jitka Nováčková a bývalý profi biker a propagátor Čistého sportu Ivan Rybařík. Cena jedné čokolády je 5 korun. „Jsem názoru, že člověk by měl něco společnosti vrátit a podpořit potřebné. A tato myšlenka něčeho malého sladkého ke kávě pro dobrou věc se mi moc líbí,“ říká Ondřej Čermák z Liberecké pražírny, která sídlí v ulici 5. května.
V Liberecké pražírně, jak již název napovídá, si kávu praží přímo sami. Jde zejména o jednodruhovou kávu z celého světa, vždy si můžete vybrat z více než deseti druhů. Z vybrané kávy vám tu buď rovnou připraví horký nápoj, nebo si můžete zrnka odnést domů. Zastavte se tu od pondělí do pátku mezi 8 a 16 hodinou, s výjimkou středy, kde je otevřeno od 9 do 17.30, a zpříjemněte si den výtečnou kávou. Bude-li navíc ve vašem případě dobročinná, tím lépe.