Vybarvi se!

  • 10. 11. 2014
Vybarvi se!
Dům tří přání spustil projekt „VYBARVI SE“ na portálu www.nakopni.me. Společně s organizací, která pomáhá ohroženým dětem, si můžete zakoupit nebo vlastnoručně vyrobit vánoční dekorace, získat autorem podepsaný exkluzivní kalendář 2015, do kterého zapůjčil obrazy Theodor Pištěk. Můžete být však i při tom, kdy se bude prodej kalendáře slavnostně zahajovat.

 

Karlovarská 18, 161 00 Praha 6 – Ruzyně

……………………………………………………………………………………………………………………

Dům P. Pittra pro děti, Karlovarská 18, 161 00 Praha 6 – Ruzyně

Ambulantně terénní centrum, Terronská 7, 160 00 Praha 6

Centrum pro děti Mezipatro, Svatovítská 7, 160 00 Praha 6

……………………………………………………………………………………………………………………

 

TZ - Vybarvi se! A pomůžeš vybarvit i nás. Recyklujeme, tvoříme, pomáháme.

 

Dům tří přání spustil projekt „VYBARVI SE“ na portálu www.nakopni.me. Společně s organizací, která pomáhá ohroženým dětem, si můžete zakoupit nebo vlastnoručně vyrobit vánoční dekorace, získat autorem podepsaný exkluzivní kalendář 2015, do kterého zapůjčil obrazy Theodor Pištěk. Můžete být však i při tom, kdy se bude prodej kalendáře slavnostně zahajovat.

Projekt je realizován ve spolupráci s firmou Little Design, která poskytla materiál, svůj čas a dovednosti k smysluplné vánoční tvorbě z recyklovaného materiálu.

Mrkněte do 23. 11. na www.nakopni.me/projekty/charita/vybarvi-se a zkuste udělat radost nejen dětem z Domu tří přání ale i sobě.

 

 

 

Výtěžek z projektu je určen na vybavení výtvarné dílny, která přináší dětem nejen průpravu ve výtvarných technikách pod vedením odborného lektora, ale také možnost rozvoje jejich kreativity, další způsob sebevyjádření. Profesionální péče dětem poskytuje posílení a uvolnění v jejich náročné situaci a také pomáhá budovat jejich sebevědomí.

 

Dům tří přání

Dům tří přání je nestátní nezisková organizace, která od roku 2001 pomáhá dětem a jejich rodinám v krizové životní situaci. Poskytuje pobytové a ambulantní zázemí ohroženým dětem a intenzivně spolupracuje s rodiči na vytvoření bezpečného prostředí, kde mohou děti zdravě vyrůstat. Organizace provozuje tři zařízení – Dům Přemysla Pittra pro děti, Ambulantně terénní centrum a Centrum pro děti Mezipatro. Mezipatro zahájilo svojí činnost v září 2013 a od té doby v něm našlo podporu 30 dětí. V současné době nabízí dětem 5 programů - od doučování, přes programování na PC po arteterapii. Organizace je celopražská, s přesahem do jiných krajů a své služby poskytuje bezplatně.

 

Kontaktní osoba: Michaela Štěpánová, tel.:606 664 262, michaelastepanova@dumtriprani.cz

Ukázky z pravidelné vernisáže výtvarné díly pro veřejnost, kde děti svou tvorbu prezentují osobně.