Věnujte čas a svůj um

  • 05. 06. 2018
Věnujte čas a svůj um

Více o dobrovolnictví naleznete na portálu Dobrovolnik.cz, případně hledejte pro vás nejbližší Dobrovolnické centrum. Anebo nabídněte svoji pomoc prostřednictvím Burzy pomoci. Informace naleznete i na dobrovolnictvi.net/

Možná by se Vám líbilo zapojit se do činnosti nějaké neziskové organizace. Můžete věnovat svůj čas a dovednosti. Můžete svého koníčka provozovat ve prospěch neziskovky. Nejžádanějšími činnostmi jsou grafické práce, tvorba webu, focení, natáčení. Ve prospěch neziskovky můžete uspořádat kurz, přednášku, výstavu, koncert. Prostor se najde i pro švadlenky - Deky z lásky, čepičky pro předčasně narozené děti, Pestrouš ... Můžete se postarat o účetnictví, úklid nebo mytí oken, postavit plot, vymalovat. Tím, že nějakou činnost uděláte pro neziskovku zdarma, ušetří finanční prostředky na další aktivity ve prospěch klientů. Více o dobrovolnictví naleznete na portálu Dobrovolník.cz, případně hledejte pro vás nejbližší Dobrovolnické centrum. Anebo nabídněte svoji pomoc prostřednictvím Burzy pomoci nebo konkrétní neziskovce ve vašem okolí. Důležité je „chtít“. „Jak“ se vždycky vyřeší. 

PODPOŘIT MŮŽETE I PROJEKT BuduPomahat.cz
Chcete-li podpořit projekt BuduPomahat.cz, tak O NĚM MLUVTE, DOPORUČUJTE. Nebo nám napište o své podpoře neziskovek, o Vašich zkušenostech. Rádi zveřejníme článek na našem webu. Svým příběhem můžete inspirovat někoho dalšího. Protože POMÁHAT JE RADOST.  

Informace o registrovaných sociálních službách a další inspiraci naleznete zde.