V sobotu vyrážíme do ulic!!!

  • 18. 09. 2013
V sobotu vyrážíme do ulic!!!
V sobotu 21.9. můžete v Praze zažít mnoho zajímavého! Kromě akce Zažít město jinak se můžete zúčastnit i oslavy Mezinárodního dne neslyšících. My se určitě do pražských ulic vydáme s kamerou a tak jsme se rozhodli vylákat vás na lov s fotoaparátem.

V sobotu 21.9. můžete v Praze zažít mnoho zajímavého! Kromě akce Zažít město jinak se můžete zúčastnit i oslavy Mezinárodního dne neslyšících. My se určitě do pražských ulic vydáme s kamerou a tak jsme se rozhodli vylákat vás na lov s fotoaparátem. Na webu pak rádi zveřejníme vaši fotoreportáž o neziskovkách, které v sobotu potkáte. Samozřejmě můžete připojit pár slov. A speciální ocenění pak čeká na ty, kterým se podaří ulovit nás v akci. Jaké, to se nechte překvapit. Určitě navštívíme Hrnčířské trhy na Kampě, kam se jdeme seznámit s činností občanského sdružení SANANIM. Zúčastníme se i oslavy Mezinárodního dne neslyšících na Andělu, tam bude neziskovek opravdu hodně. Občerstvit se pojedeme do baru BezBAR na roh Americké a Uruguayské, kousek od náměstí Míru. Je to skvělý bar s ještě skvělejší obsluhou a stojí za to ho navštívit. Zastavíme se i na Karlínském náměstí, podívat se, jaké hry pro děti připravilo Centrum integrace dětí a mládeže a na kafe si zajdeme do Tiché kavárny. Tak se přidejte, zajímejte se a lovte.
 
Mimo jiné nás můžete potkat zde:

www.budupomahat.cz/akce/hrncirske-trhy-1
www.budupomahat.cz/akce/oslava-mezinarodniho-dne-neslysicich
www.budupomahat.cz/akce/bezbar-v-praze
www.budupomahat.cz/akce/zazit-kavarnu-jinak

Zapojte se s námi a poznávejte neziskovky. A můžete lovit beze zbraní. Vaše fotky neziskovek můžete zasílat na budupomahat@budupomahat.cz. Kdo uloví nás, dostane se mu zvláštní odměny