Tisková zpráva - benefiční Vánoční večer

• 18. 12. 2017
Tisková zpráva - benefiční Vánoční večer

V restauraci Černý kohout se konal benefiční Vánoční večer pro Helppes.

Předvánoční akci pro asistenční psy přišla do vánočně vyzdobené restaurace, která již byla provoněná vánočním cukrovím,  podpořit například herečka, zpěvačka a moderátorka Michaela Dolinová, která po svém vystoupení hned odjížděla zpívat na ples na Žofíně. Zazpívat přišel i Bohuš Matuš, který s noblesou jeho vlastní zazpíval repertoár Karla Gotta a sklidil veliký aplaus i se závěrečným songem Kdepak ty ptáčku hnízdo máš.  Se svými 2 písněmi přišla potěšit i česká gospelová zpěvačka Leona Gyongyossi a po ní se publiku představil i Sámer Issa, který postupně mění své původní anglicky zpívané písničky za české a tak představil i novinku ze svého  připravovaného alba. Ve stylově vánočním oblečení přišel zazpívat i zpěvák a producent Martin France, který měl na sobě svítící vánoční svetr  a čepici, čímž přítomné hosty velmi mile překvapil.  Na akci dorazil i český Elvis v podání Jakuba Machuldy, který všechny roztleskal právě nesmrtelnými Elvisovými hity. Ze zpívajících interoretů měl ještě dorazit mladý Tomáš Ringel, ale jelikož jeho alternace v divadle onemocněla, dorazit nemohl a také vítězka Superstar Sabina Křováková, která volala produkci hodinu před koncertem, že je nemocná a zpívat nemůže.

V rámci večera ukázala i ředitelka organizace Helppes Zuzana Daušová se svými psími svěřenci, co vše umí a jak jako asistenční psi dokáží pomoci. Na závěr večera se losovaly i dárky v podobě voucherů na večeři pro dvě osoby do restaurace Černý kohout.

Byl to již v pořadí druhý benefiční večer pro Helppes, kam se do kasičky vhazovalo dobrovolné vstupné a tak se v následujících dnech zapečetěná kasa donese na Městskou část Praha 5, aby se zjistilo, kolik financí dopoputuje pro asistenční psy.

Agentura Martin Production

www.martinproduction.eu