Tisková konference k 6. ročníku dětského dne a benefičního koncertu „Kdo má rád“

  • 05. 05. 2016
Tisková konference k 6. ročníku dětského dne a benefičního koncertu „Kdo má rád“
Rok se s rokem sešel a v romantických prostorách Top Hotelu Praha se uskutečnila již pošesté tisková konference k 6. ročníku dětského dne a benefičního koncertu „Kdo má rád“, který proběhne v sobotu 11. června 2016 v jižních Čechách na Martinském mlýně u Trhových Svinů.

Rok se s rokem sešel a v romantických prostorách Top Hotelu Praha se uskutečnila již pošesté tisková konference k 6. ročníku dětského dne a benefičního koncertu „Kdo má rád“, který proběhne v sobotu 11. června 2016 v jižních Čechách na Martinském mlýně u Trhových Svinů. A tak tuto akci přišli podpořit zpěváci, kteří na akci zazpívají. Nechyběla nestárnoucí čarodějnická Saxana Petra Černocká, která dorazila se svým manželem Jiřím Pracným, zpěváci Sámer Issa a Martin France nebo moderátorka Markéta Mayerová, která celou akci moderovala a bude ji moderovat i na červnové charitě. Přijel i symbol Martinského mlýna vodník s čarodejnicí, kteří samozřejmě nebudou chybět i  v pohádkovém lese.

Jako překvapení se přítomným hostům představil malý koník jménem Katríjn v.d. Meier plemene mini horse z Holandska. Je to asistenční kůň, který pomáhá lidem na vozíku nebo třeba slepým lidem a jeho um přišla představit ředitelka Helppes Zuzana Daušová. A tak všichni mohli vidět, jak roztomilý mini koník sundává třeba čepici nebo  rukavice nebo naopak sbírá ze země brýle, mobil, telefon nebo zubní kartáček a tím se stal miláčkem všech přítomných. A potěší i děti na jihu Čech, neboť se dostaví na tento dětský den a benefiční koncert.
 


Z ostatních účinkujících, kteří na akci na charitativní akci dorazí bude například pěvecká legenda Yvetta Simonová nebo Milan Drobný, sesterská dvojice Martha a Tena Elefteriadu, muzikálový zpěvák Jiří Zonyga, neskutečně vitální legenda Josef Laufer,  zpívající herečka Michaela Dolinová a nebo i slovenská zpívající legenda Marcela Laiferová ad.

Letošní výtěžek z koncertu bude již pošesté určen pro dětské a novorozenecké oddělení prachatické nemocnice a letos se konkrétně z financí pořídí pro děti do společenské místnosti stolky, židličky, hračky a vymalování dětskými motivy této místnosti.

V rámci celodenní akce se děti můžou těšit na pohádkový les s pohádkovými bytostmi a na plno dětských atrakcí, které jsou pro ně připraveny zdarma.

Martin  France
Agentura Martin Production
www.martinproduction.eu
www.martinfrance.cz