Staňte se Srdcerváčem/Srdcerváčkou 2017

  • 22. 02. 2017
Staňte se Srdcerváčem/Srdcerváčkou 2017
NFOZP HLEDÁ: "Hledáme Srdcerváče a Srdcerváčky, kteří za sebou mají stupně vítězů na republikových mistrovstvích a turnajích zdravotně postižených sportovců, nebo účast na světových sportovních kláních handicapovaných a samozřejmě paralympiádách. Staňte se jednou z našich pěti tváří roku 2017!"

Nadační fond pro podporu zaměstnávání osob se zdravotním postižením hledá:

"Hledáme Srdcerváče a Srdcerváčky, kteří za sebou mají stupně vítězů na republikových mistrovstvích a turnajích zdravotně postižených sportovců, nebo účast na světových sportovních kláních handicapovaných a samozřejmě paralympiádách. Staňte se jednou z našich pěti tváří roku 2017!

HLEDÁME 5 KANDIDÁTŮ/TEK Z ŘAD OSOB SE ZDRAVOTNÍM ZNEVÝHODNĚNÍM/POSTIŽENÍM

Pracovní příležitost pro ty z vás, kteří vrcholově sportujete, pracujete a jste zdravotně postižení nebo znevýhodnění!

Nadační fond pro podporu zaměstnávání osob se zdravotním postižením (NFOZP) vyhlašuje výběrové řízení na místa „Srdcerváčů" – tváří jedné z mediálně nejúspěšnějších kampaní v ČR. Jedná se o práci na dohodu o provedení práce na období 1. 6. 2017 – 31. 1.2018 s tím, že hlavní objem práce je od srpna do listopadu, a následně ještě do poloviny ledna. V květnu a červnu se budou připravovat medailonky a proběhne focení. Přesný rozsah spolupráce a náplň práce budou domluveny individuálně dle schopností a možností vybraných kandidátů. Tvářemi pátého ročníku Srdcerváčů se mohou stát muži a ženy, vrcholoví handicapovaní sportovci, kteří zároveň pracují, nebo je čeká v kariéře restart. Hledáme Srdcerváče a Srdcerváčky, kteří za sebou mají stupně vítězů na republikových mistrovstvích a turnajích zdravotně postižených sportovců, nebo účast na světových sportovních kláních a paralympiádách. Hledáme i ty, kteří vrcholově sportovali jako zdraví, ale pak je dostihla nemoc či úraz, a oni museli svůj dosavadní život přehodnotit, načít jinou kariéru, ale sportu se věnují stále a své zkušenosti předávají například jako trenéři či vedoucí sportovních oddílů. Hledáme handicapované sportovce a sportovkyně, kteří jsou aktivní nyní, nebo kteří již mají sportovní kariéru za sebou. Zkrátka chceme v příštím ročníku vzdát hold všem, kteří se dovedli poprat nejen se svým úrazem či nemocí, ale navíc jsou skvělí ve sportu a zároveň dokážou vše skloubit s pracovním a osobním životem.

Hledáme ty, kteří dokážou inspirovat a motivovat ostatní.

Těšíme se na vás!

Formulář prosím vyplňte do 31. 3. 2017. Ozveme se všem!"
 

Více zde: www.srdcervaci.cz/stante-se-srdcervaci-2017