Staň se lektorem lidskoprávního vzdělávání

  • 26. 05. 2020
Staň se lektorem lidskoprávního vzdělávání

Uvažuješ už dlouho nad tím, jak smysluplně využít svůj volný čas a zároveň chceš být součástí změny, která má reálný dopad? ... tak neváhej a staň se lektorem lidskoprávního vzdělávání v Amnesty International.

Amnesty International hledá nadšené mladé lidi na následující školní rok, kteří by se podíleli na vzdělávání o lidských právech na základních a středních školách po celé ČR!

Do našeho týmu rádi přivítáme každého, kdo se rád učí novým věcem, rozšiřuje si obzory a má motivaci překonávat výzvy. To všechno Ti Amnesty nabízí!

Chceš jít do toho, ale zároveň máš i pochybnosti, jestli by si to zvládl/a? Rychle je hoď za hlavu! My víme, že nikdo učený z nebe nespadl, a proto být lektorem je i pro úplné nováčky. Na vícedenní zážitkové akci v září 2020 Tě proškolíme – vyzkoušíš si aktivity z workshopů pro školy na vlastní kůži, seznámíš se se současnými lektory, kteří Tě přivítají mezi sebou a předají ti své zkušenosti a zážitky ze škol. Bude to super příležitost vyzkoušet si něco nového nebo oprášit/zdokonalit se a poznat kupu zajímavých lidí. Více informací o lektorování se dozvíš TADY
 
Jediné, co teď musíš udělat je se PŘIHLÁSIT a poslat svůj životopis spolu s motivačním dopisem mailem Martině za Čechy (martina.neradova@amnesty.cz) nebo Markétě za Moravu a Slezsko (marketa.jurciova@amnesty.cz) Do předmětu mailu vyplň “LEKTORK/KA v AI” a my Tě následně pozveme na pohovor, kde se lépe poznáme a pobavíme o příležitosti být součástí lektorského týmu lidskoprávního vzdělávání.
Zuzana Pavlíková, stážistka oddělení HRE