Srdíčko pro Michalku

  • 02. 06. 2015
Srdíčko pro Michalku
Obchodní centrum Olympia společně s nadací Život dětem připravilo dobročinnou sbírku pro Michalku z Teplic. Dívenka je po mozkové obrně a potřebuje speciální rehabilitační pobyt, který jí pomůže s hybností zejména dolních končetin. Až do 10.7.2015 můžete Michalce pomoci zakoupením samolepky na info stánku Olympia nebo od hostesky na pasáži centra.

Obchodní centrum Olympia společně s nadací Život dětem připravilo dobročinnou sbírku pro Michalku z Teplic. Dívenka je po mozkové obrně a potřebuje speciální rehabilitační pobyt, který jí pomůže s hybností zejména dolních končetin. Rehabilitační pobyt stojí 92.000 Kč a bohužel jej nehradí žádná pojišťovna.
Až do 10.7.2015 můžete Michalce pomoci zakoupením samolepky v minimální hodnotě 40 Kč (maximální není stanovena) nebo zasláním příspěvku na účet 83297339/0800 VS: 41501. Samolepky zakoupíte na info stánku Olympia nebo od hostesky na pasáži centra. Samolepku pak můžete nalepit na srdíčkovou nástěnku, která stojí nedaleko info stánku. Nalepení samolepky je symbolické a díky tomu budeme všichni vidět, jak peníze pro Michalku přibývají.
Poukaz na rehabilitační pobyt bude předán rodině dne 11.7.2015 v rámci natáčení Televizních novin TV PRIMA před Olympií.

„Vážení zákazníci, pomozte nám prosím zaplnit srdíčkovou nástěnku a získat tak peníze pro Michalku. Na podzim ji čeká další operace a po ní bude zmiňovaný rehabilitační pobyt potřebný pro rekonvalescenci. Pro většinu z nás je to „jen“ 40 Kč, ale Michalce tak dáme možnost prožit kvalitnější život, když už ve svém brzké věku musí zažívat tolik bolesti a omezení.“ sdělila nám k projektu marketingová manažerka obchodního centra Olympia.