Spuštění neziskového projektu Pomáháme dárkem

  • 17. 05. 2015
Spuštění neziskového projektu Pomáháme dárkem
Seznamte se s projektem Petra Šimandla, jehož prostřednictvím můžete podpořit chráněné dílny a další neziskové organizace.


Dobrý den,
 
rád bych Vás informoval o spuštění neziskového projektu www.pomahame-darkem.cz, který podporuje prodej výrobků z chráněných dílen a organizací neziskového sektoru.  Pomáháme dárkem vytváří prostor, kde organizace mohou nabízet výrobky svých klientů či zaměstnanců a prezentovat tak svou činnost. Návštěvník si zde snadno vybere mezi výrobky, které jsou krásné, pomáhají a mají příběh.

Přijde mi „fér", že:
•    jedním úsilím (tvorbou a propagací webu) podpořím prodej napříč zapojenými organizacemi;
•    zákazník nákupem podpoří vybranou organizaci a práci v ní a zároveň získá krásný výrobek (nakupujete přímo od zvolené organizace);
•    každý může podpořit prodej v organizacích neziskového sektoru i jen prostým sdílením informace o projektu;
•    projekt nabízí firmám řešení jejich firemní filantropie s minimálním náklady.

 Počáteční idea projektu vznikla v lednu 2015. V dubnu 2015 byl projekt spuštěn. Za svou krátkou existenci byl např. prezentován na semináři Rozjezdy roku 2015 a přihlášen do soutěže Vodafone Nápad roku.

Věnujte prosím chvilku Vašeho času na dobrou věc , navštivte stránky www.pomahame-darkem.cz třeba zde najdete dárek nebo inspiraci pro Vás či Vaše blízké. Projekt naleznete i na Facebooku: https://www.facebook.com/pomahamedarkemcz
 
Děkuji a přeji Vám úspěšný den, Petr Šimandl