Rozhlédni se do nového roku s Roz(h)ledem!

  • 19. 01. 2015
Rozhlédni se do nového roku s Roz(h)ledem!
A je to tady... v únoru nám startuje další kolo projektu Roz(h)led Samsung Digital Academy, který, jak z názvu vypovídá, zaštítila společnost Samsung Electronics Czech and Slovak!

Je ti mezi 15 a 26? Vyrůstáš v dětském domově nebo v pěstounské péči? A nejsi si úplně jistý, co bys chtěl jednou v životě dělat? Pak je projekt určen právě pro Tebe! A pokud představu o budoucím povolání máš, nevadí, i tak se můžeš přihlásit mezi nás... Naučíme Tě, jak správně napsat životopis, kde a jak hledat práci, jak správně vystupovat a co je hlavní, podíváš se s námi do sídel spousty zajímavých společností a samozřejmě si užiješ spoustu zábavy a poznáš skvělé nové lidi!

Na podzim minulého roku jsme navštívili mimo jiné sídlo společnosti Samsung Electronics, IBM, Google, Microsoft nebo ŠKODA AUTO. Také jsme se podívali do logistického centra internetového obchodu MALL.cz apod. Více o minulém kole nalezneš na tomto webu v sekci aktuality nebo fotogalerie, případně si můžeš přečíst co si o projektu myslí účastníci, který jím již prošly.

Tak neváhej a přihlas se! Svou přihlášku pošli e-mailem Lucce Mairychové na lucie.mairychova@nadaniadovednosti.cz - stačí napsat, že by ses rád přihlásil/a do našeho projektu, odkud jsi, .... a nezapomeň se podepsat a uvést na sebe nějaký kontakt. Čas na to máš do 9. 2. 2015.

A pokud do naší cílové skupiny nespadáte, ale znáte někoho, pro koho je tento projekt určen, řekněte mu o nás. Budeme rádi.

Poznámka: do připravovaného kola projektu nabíráme především účastníky ze Středočeského a Libereckého kraje. Pokud jsi ale odjinud a projekt Tě zaujal, není nic snazšího, než nám napsat! Společně určitě něco vymyslíme.