Registrace pro neziskovky je zprovozněna, připravujeme právní poradnu!

  • 07. 03. 2013
Registrace pro neziskovky je zprovozněna, připravujeme právní poradnu!
Zaregistrujte se a zveřejňujte články, pozvánky a inzeráty, zapojte se do přípravy právní poradny. Zde najdete podrobnější informace.

Vítáme Vás na novém webu občanského sdružení BuduPomahat.cz. Tento web dává prostor úplně každému. Neziskovkám, jednotlivcům i firmám. Zejména těm, kteří chtějí pomáhat. Můžete se zde seznámit s tím, co neziskovky dělají, můžete se inspirovat, můžete se aktivně zapojit nebo pomoc zprostředkovat. Můžete tu najít ty správné parťáky.

 
Jste nezisková organizace, která podporuje znevýhodněné a přivítáte i nefinanční pomoc? Máte nějakou konkrétní aktuální potřebu právě nyní? Zveřejňujte, jak vás lidé mohou podpořit, v Burze pomoci. Pozvěte nás na Vámi pořádanou akci, zveřejněte článek o Vaší činnosti. Seznamte veřejnost se všemi možnostmi, jak Vás můžeme podpořit. Všichni chceme pomáhat.  
 
Chcete pomáhat? Můžete. Každý z vás zde najde prostor pro uplatnění právě té podpory či pomoci, která mu vyhovuje. Pomůžete už jenom tím, že budete šířit informaci o tomto webu. A to může opravdu každý. Pomůžete i svojí účastí na nějaké charitativní akci. Pomůžete nákupem v chráněné dílně. Pomůžete svým zájmem. Můžete nabídnout organizační či manuální výpomoc, můžete se stát dobrovolníkem, můžete pomoci svými znalostmi a poskytnutím know how. Můžete doprovázet nevidomé, povídat si se seniory, hrát si s dětmi. Máte koníčka? Můžete ho provozovat ve prospěch nějaké neziskové organizace. Do charitativních obchodů můžete věnovat věci, které už nepotřebujete. Oblečení, hračky, knihy… Je toho opravdu hodně, čím můžete pomáhat jiným. Nabídněte svoji pomoc v Burze pomoci.
 
Podstatou tohoto webu je nabídnout každému možnost zažít pocit z radosti druhých. Pokud nevíte nic o neziskovém sektoru, můžete některé organizace virtuálně navštívit prostřednictvím zde umístěných videoprezentací. Objevíte nový svět. Svět, kde si lidé pomáhají a těší je to. Najdete zde nejen přehled akcí ve prospěch neziskového sektoru, ale i další informace, které s neziskovým sektorem a různými handicapy souvisí.
 
Zažívejte radost s námi.

  

Návod na registraci
1. Klikněte na "přihlášení" v pravém horním rohu, rozbalí se nabídka, vyberte "Registrace nového uživatele"
2. Vyplňte tabulku
Uživatelské jméno a heslo budete používat pro přihlášení.
3. Odešlete registraci.
Jste-li registrovaní, můžete se přihlásit. Po přihlášení se po kliknutí na Vaše jméno rozbalí možnost "moje burza" a už můžete nabízet svoji pomoc :)
 
Založení účtu organizace
1. Proveďte registraci konkrétní osoby – uživatele (návod viz výš).
2. Po přihlášení klikněte na uživatelské jméno, v nabídce vyberte možnost „Uživatelský rozcestník“.
3. Dále vyberte „Založit účet organizace“ a vyplňte údaje.
4. Váš účet se aktivuje po schválení administrátorem.
5. Po schválení se ke svému účtu dostanete opět přes „Uživatelský rozcestník“, můžete vkládat inzeráty, články, pozvánky na akce.
 
A jedna novinka:
Právě pro Vás připravujeme PRÁVNÍ PORADNU zdarma, a to od 1.7.2013. Forma této pomoci bude spočívat především v osobních konzultacích s právníkem ve Vašich organizacích (především v Praze a v Plzni), telefonické konzultaci s právníkem a online právní poradně. Velice by nám nyní pomohlo (do 30.6.2013), abyste nám napsali, jaké právní problémy ve Vaši organizaci řešíte a s čím bychom Vám mohli pomoci.
 
Pokud potřebujete poradit, neváhejte a napište nám: budupomahat@budupomahat.cz.