První exkurze za námi

  • 17. 10. 2014
První exkurze za námi
Ve středu 8. října 2014 jsme měli možnost v rámci projektu Roz(h)led Samsung Digital Academy navštívit sídlo společnosti Samsung Electronics v Praze.

Ve středu 8. října 2014 jsme měli možnost v rámci projektu Roz(h)led Samsung Digital Academy navštívit sídlo společnosti Samsung Electronics v Praze. Při této příležitosti nás přivítal sám prezident společnosti pro Českou republiku a Slovensko, pan Daewon Kim.

V průběhu exkurze jsme se seznámili nejen s historií a činností firmy Samsung Electronics, ale i nejnovějšími produkty, které nám byly představeny při návštěvě jejich showroomu. Celou exkurzi jsme zakončili setkáním s marketingovým specialistou, který se s námi podělil o svůj kariérní příběh a prozradil nám, co všechno stojí za jeho pracovními úspěchy. Věříme, že pro mnohé účastníky projektu Roz(h)led Samsung Digital Academy to byla zajímavá inspirace.

Pro zpestření celé exkurze a otestování naší pozornosti, pro nás byl připraven i malý vědomostní test. Pět nejpozornějších posluchačů si na památku odneslo pěkná trička Samsung.

Jsme opravdu rádi, že jsme mohli využít této zajímavé příležitosti a navštívit pražské sídlo společnosti Samsung Electronics. Byl to pro nás opravdový zážitek!

Celému týmu Samsung děkujeme a těšíme se na další setkání!