Projekt Pomáháme dárkem

  • 05. 04. 2017
Projekt Pomáháme dárkem
Přinášíme informace o projektu Pomáháme dárkem od autora projektu Petra Šimandla. Online obchod pro prodej výrobků chráněných dílen a neziskových organizací.
Přinášíme informace o projektu Pomáháme dárkem od autora projektu Petra Šimandla. Online obchod pro prodej výrobků chráněných dílen a neziskových organizací:
 
Projekt se začal rodit v lednu 2015, v květnu téhož roku jsem ho spustil pro veřejnost. Do začátku tohoto roku jsem jej testoval s 12 organizacemi. Účast v projektu byla zdarma a veškerou činnost jsme dělal ve svém volném čase, zdarma.
Nyní jsem dojednal strategického partnera, online rukodělné tržiště www.simira.cz, které umožnilo fungování projektu Pomáháme dárkem na svých stránkách. Tento krok nabízí využít potenciál projektu Pomáháme dárkem neomezenému množství subjektů!

Představte si ten přínos - na jednom místě si návštěvník snadno vybere z široké řady krásných výrobků, které zároveň pomáhají.

www.simira.cz nabízí veliký potenciál pro prezentaci činnosti subjektů a prodej jejich výrobků:
•    má přes 7000 registrovaných zákazníků a přes 4000 registrovaných prodejců;
•    komunita fanoušků na Facebooku přesáhla hranici 17 tisíc;
•    tržiště bylo spuštěno 1. května 2012 a brzy oslaví 5 let své existence;
•    nákup výrobků je možný i bez registrace, od doby vzniku proběhlo více než 15 000 neregistrovaných nákupů.

Rukodělné tržiště www.simira.cz nabídlo pro organizace zapojené do projektu Pomáháme dárkem výhodné podmínky, od subjektu požadují pouze 1% provize z prodaných výrobků, což je na trhu v ČR naprosto bezkonkurenční.

Registrací na www.simira.cz získají subjekty vlastní obchod, který si mohou sami jednoduchým způsobem spravovat a výrobky okamžitě nabídnout k prodeji. Výhodné / individuální podmínky lze dojednat přes provozovatele na admin@simira.cz.
Závěrem bych rád poděkoval všem, kteří projektu Pomáháme dárkem v první  fázi věřili. Tím, že se do něj zapojili a podpořili ho, umožnili jeho  další pokračování. Patří Vám veliké poděkování.
V případě dotazů a připomínek mě prosím kontaktujte.
Petr Šimandl

Celý podrobný návod naleznete zde.