Projekt BuduPomahat.cz zřejmě skončí

  • 10. 04. 2019
Projekt BuduPomahat.cz zřejmě skončí

Upozornili jsme, že stránky projektu budou od 18.4.2019 dočasně - a možná i trvale nefunkční. Zatím je vše v pořádku, ale jen do doby, než poskytovatel ukončí provoz starších verzí PHP.

Poskytovatel internetového hostingu Active 24 nám oznámil, že z důvodu ukončení podpory pro starší verzi Ubuntu Linuxu, na které běží web www.budupomahat.cz, bude tento server aktualizovat. Doporučuje webové prezentace přepnout na vyšší verzi PHP. Vzhledem k tomu, že by transformace byla velmi nákladná (web je naprogramován přímo pro projekt, nepoužívá běžné šablony), pravděpodobně dojde k ukončení činnosti. Jsme dobrovolnická organizace a nedisponujeme žádnými finančními prostředky.

Zvažovali jsme přesun k jinému poskytovateli hostingu, ale žádná rozumná nabídka se k nám nedostala. I přesun by byl finančně nákladný, proto jsme se rozhodli, že v případě, kdy poskytovatel ukončí provoz starších verzí PHP a náš web přestane fungovat, obnovovat ho nebudeme. V úvahu přichází i vytvoření nového webu, to by však znamenalo ztrátu všech registrací a celé historie.

V případě, že máte na našem webu zveřejněny články, které se Vás týkají, můžete si je zkopírovat a zveřejnit ve Vašich stránkách.

Videa i nadále naleznete na YouTube a v provozu bude i náš Facebook. Případně se můžete přidat i ke skupině www.budupomahat.cz na Facebooku.

Děkujeme všem zúčastněným za spolupráci a podporu. Bylo nám ctí podporovat neziskovky, zprostředkovávat vzájemnou podporu a propojovat dárce pomoci s neziskovkami. Snad to přineslo alespoň nějaký užitek.

Za BuduPomahat.cz Hanka Kosová