Profesionálové v neziskovkách

  • 03. 04. 2013
Profesionálové v neziskovkách
Konference „Profesionálové v neziskovkách – to nejlepší, co mohou odborníci z byznysu a neziskovek společně vytvořit“ je určena všem, kteří chtějí svými dovednostmi přispět neziskovému projektu, zatím však nevědí, jak na to.

 

25. dubna 2013, Hub Praha
Jak spolu mohou dobře spolupracovat lidé z byznysu a lidé z neziskové sféry? Přijďte se inspirovat, jak můžete svými dovednostmi pomáhat i vy! Konference „Profesionálové v neziskovkách – to nejlepší, co mohou odborníci z byznysu a neziskovek společně vytvořit“ je určena všem, kteří chtějí svými dovednostmi přispět neziskovému projektu, zatím však nevědí, jak na to.
Skrze osobní příběhy ukážeme, jak může vzájemná spolupráce ziskové a neziskové sféry fungovat a zároveň obě strany obohatit. Chybět nebude ani prostor pro sdílení zkušeností, a to jak ze strany neziskových organizací, tak i odborníků z byznysu.
Odborníci z byznysu, kteří se chtějí přijít inspirovat, setkat se zástupci neziskových organizací či najít výzvu sobě na míru, se mohou zaregistrovat skrze formulář na této stránce.
Neziskové organizace, které se chtějí konference zúčastnit, se mohou přihlásit a nabídnout konkrétní výzvy, jak se mohou v rámci jejich projektů profesionálové zapojit. Bližší podmínky pro účast neziskové organizace naleznete na této samostatné stránce.

 Zdroj: www.profesionalovevneziskovkach.cz/