PŘIJĎTE PODPOŘIT o.p.s. POHODA A SOCIÁLNÍ KAVÁRNU BÍLÁ VRÁNA NA NGO MARKET

  • 06. 04. 2017
PŘIJĎTE PODPOŘIT o.p.s. POHODA A SOCIÁLNÍ KAVÁRNU BÍLÁ VRÁNA NA NGO MARKET
Praha, 6. dubna 2017: POHODA – společnost pro normální život lidí s postižením a Kavárna Bílá Vrána, sociální podnik provozovaný POHODA o.p.s, se i letos zúčastní NGO Marketu, největšího veletrhu neziskových organizací v České republice.

Tisková zpráva

 

PŘIJĎTE PODPOŘIT o.p.s. POHODA A SOCIÁLNÍ KAVÁRNU BÍLÁ VRÁNA NA NGO MARKET

Největší veletrh neziskových organizací se koná 12. dubna ve Fóru Karlín

 

Praha, 6. dubna 2017: POHODA – společnost pro normální život lidí s postižením a Kavárna Bílá Vrána, sociální podnik provozovaný POHODA o.p.s, se i letos zúčastní NGO Marketu, největšího veletrhu neziskových organizací v České republice.

 

Přednáška POHODA o.p.s v 15:00

Letos POHODA kromě tradičního stánku navíc představí v doprovodném programu jeden ze svých nejoblíbenějších kurzů „Role a hranice pracovníka v sociálních službách a prevence syndromu vyhoření“. Ochutnávkou kurzu provede Mgr. Lucie Mervardová – ředitelka organizace POHODA o.p.s. V průběhu 50 minutového bloku budou moci účastníci nahlédnout pod pokličku kurzu, který je zaměřen na pracovníky v sociálních službách. Ti se prostřednictvím tohoto kurzu seznamují s pracovní rolí asistenta, profesními a osobními hranicemi a učí se rozpoznat syndrom vyhoření a předcházet mu. Součástí ukázky bude i test, jak jsou na tom účastníci přednášky a syndrom vyhoření.

 

Kavárna Bílá vrána opět hlavním dodavatelem občerstvení

Letos již po třetí je jedním ze dvou zajišťovatelů občerstvení NGO Marketu sociální podnik kavárna Bílá vrána, která zaměstnává lidi s mentálním znevýhodněním. Účastníci veletrhu tak budou moci ochutnat lahůdky, které v rámci svých cateringů Vrána připravuje pro zákazníky od Jednoho světa, přes Českou spořitelnu po AVPO nebo Hračkotéku.

 

POHODA na svém stánku představí také další služby, jež nabízí lidem s hendikepem. Jsou mezi nimi denní stacionář pro lidi s mentálním postižením, osobní asistence, chráněné bydlení a v neposlední řadě odborné vzdělávání pro pracovníky v sociálních službách.

 

Chcete se dozvědět něco o práci s lidmi  s mentálním postižením nebo sami hledáte sociální službu pro člena vaší rodiny?

Přijďte se na NGO Market podívat na stánek POHODA o.p.s., kde vám kvalifikovaní odborníci pomohou vyřešit vaši situaci.

 

Co je to POHODA?

POHODA o.p.s. je nezisková organizace, která poskytováním sociálních služeb podporuje normální, důstojný a plnohodnotný život občanů s mentálním a kombinovaným postižením.  Více informací na stránkách organizace.