PŘIJĎTE PODPOŘIT o.p.s. POHODA A SOCIÁLNÍ KAVÁRNU BÍLÁ VRÁNA NA NGO MARKET

  • 25. 04. 2016
PŘIJĎTE PODPOŘIT o.p.s. POHODA A SOCIÁLNÍ KAVÁRNU BÍLÁ VRÁNA NA NGO MARKET
Tisková zpráva PŘIJĎTE PODPOŘIT o.p.s. POHODA A SOCIÁLNÍ KAVÁRNU BÍLÁ VRÁNA NA NGO MARKET. Největší veletrh neziskových organizací se koná 27. dubna ve Fóru Karlín

Tisková zpráva
PŘIJĎTE PODPOŘIT o.p.s. POHODA A SOCIÁLNÍ KAVÁRNU BÍLÁ VRÁNA NA NGO MARKET. Největší veletrh neziskových organizací se koná 27. dubna ve Fóru Karlín.

 

Praha, 25. dubna 2015: POHODA – společnost pro normální život lidí s postižením a Kavárna Bílá Vrána, sociální podnik provozovaný POHODA o.p.s, se i letos zúčastní NGO Marketu, největšího veletrhu neziskových organizací v České republice. POHODA na svém stánku představí nejen sociální kavárnu Bílá vrána, která zaměstnává lidi s mentálním postižením, ale také další služby, jež nabízí lidem s hendikepem. Jsou mezi nimi denní stacionář pro lidi s mentálním postižením, osobní asistence a odlehčovací služba, chráněné bydlení a v neposlední řadě odborné vzdělávání pro pracovníky v sociálních službách. Pohoda své služby představí u stánku č. 58. Kavárnu Bílá vrána zažijí návštěvníci NGO marketu přímo v akci, neboť je jedním za dvou hlavních dodavatelů občerstvení pro tuto akci. Občerstvení od kavárny Bílá vrána najdete ve foyer Fóra Karlín.

 

Chcete se dozvědět něco o práci s lidmi  s mentálním postižením nebo sami hledáte sociální službu pro člena vaší rodiny?

Přijďte se na NGO Market podívat na stánek POHODA o.p.s. č. 58, kde vám kvalifikovaní odborníci pomohou vyřešit vaši situaci.

 

Chcete si pochutnat a zároveň pomoci lidem s mentálním postižením?

Zaměstnanci Bílé vrány jsou lidé s mentálním postižením, kterým tato práce přináší možnost zapojit se do profesního života a žít životem, který se podobá životu jejich vrstevníků. Zákazníci Bílé vrány tak za své peníze dostanou výborné domácí lahůdky, ale také tím pomohou zaměstnávání lidí s hendikepem. Kavárna Bílá vrána sídlí Ve Smečkách 5, Praha 1.

 

Co je to POHODA?

POHODA o.p.s. je nezisková organizace, která poskytováním sociálních služeb podporuje normální, důstojný a plnohodnotný život občanů s mentálním a kombinovaným postižením.  Více informací na stránkách organizace.

Pro více informací kontaktujte:

Bára Kiliesová

POHODA o.p. s., Roškotova 6, Praha 4

Tel.: 777 913 484

e-mail: barbora.kiliesova@pohoda-help.cz

www.pohoda-help.cz