Prázdniny s Brontosaurem: 30 letních akcí v 5 zemích. Zkus to!

  • 02. 06. 2014
Prázdniny s Brontosaurem: 30 letních akcí v 5 zemích. Zkus to!
Je nejvyšší čas naplánovat nezapomenutelné léto. Vyraz na Prázdniny s Brontosaurem. Letos kromě Česka zamíříme i do Indie, Rumunska, Srbska a na Ukrajinu.
Je nejvyšší čas naplánovat nezapomenutelné léto. Vyraz na Prázdniny s Brontosaurem. Letos kromě Česka zamíříme i do Indie, Rumunska, Srbska a na Ukrajinu. Čekají nás silné zážitky, přátelství, poznávání, smysluplná práce, výzva i pohoda. Prostě prázdniny až po okraj. Zkus to!

Prázdniny s Brontosaurem jsou letní akce pro mladé lidi. Už 40 let propojují zážitky, akci, zábavu, cestování a smysluplnou pomoc zajímavým místům a lidem. Účastníci se na nich dozví něco o přírodě, památkách, ale hlavně o sobě. Nejenom v Česku po nich zůstanou pokosené louky, opravené hrady a nezapomenutelné vzpomínky. Každoročně přilákají asi 1 500 nadšenců. Buď jedním z nich.

Na tábory může vyjet každý, kdo chce zkusit léto jinak. Právě teď se lze na webu www.prazdniny.brontosaurus.cz přihlásit na některou z více než 30 akcí. Můžeš kosit chráněné louky, stavět ekologický dům, pečovat o ohrožená zvířata nebo třeba obnovovat hrady. Zkušení organizátoři na akce zároveň připraví netradiční zážitkový program. Kromě Česka a Slovenska letos pomůžeme i v severní Indii, Rumunsku, Srbsku a na Ukrajině. Stáhni si letní akce jasně a přehledně v jediné brožurce.

Vzpomínky účastníků

"Není nic horšího, než sedět na zadku a čekat, že budete šťastní. Já už sedět nechtěla a odhodlala se odjet. Naučila jsem se radovat z maličkostí a věřit někomu, koho jsem neznala. Prožívat, přemýšlet, sdílet. Bylo to chvíle a lidé, o kterých vím, že na ně nikdy nezapomenu." (Šárka, 23 let)

Ztrácí tvoje léto barvy? Vybarvi ho s námi! Máme i tutoriál www.bit.ly/PsB2014