Nový web BuduPomahat.cz

  • 27. 01. 2013
O nový web BuduPomahat.cz se postarala cestovní kancelář Alexandria.

Občanskému sdružení BuduPomahat.cz zajistila cestovní kancelář Alexandria nejen nové logo, ale celý nový web šitý přímo na míru potřebám sdružení. Děkujeme!

www.alexandria.cz/

Požádali jsme marketingového ředitele Ing. Petra Šatného, aby nám cestovní kancelář Alexandria představil: 
CK Alexandria byla založena začátkem roku 1993, kdy navázala na předchozí podnikání svého jednatele, pana Ing. Alexandra Pavlova. Ten se se svými kolegy začal cestovnímu ruchu věnovat již v roce 1991 a tak dnes můžeme hovořit o více než dvou desetiletích zkušeností se zajišťováním zájezdů do Bulharska a jiných zemí, které využíváme, abychom mohli svým klientům poskytnout tu nejkvalitnější dovolenou za skvělé ceny.

Do konce r. 1993 byly v naší nabídce výhradně autobusové zájezdy, od roku 1994 se pak soustředíme hlavně na zájezdy letecké. Charterové lety zajišťujeme ve spolupráci s leteckými společnostmi Travel servis, ČSA a dalšími společnostmi. Odlety jsou k dispozici z Prahy, Brna, Ostravy, Karlových Varů a Pardubic.

V současné době již patříme mezi největší české cestovní kanceláře, jsme největším touroperátorem v ČR na destinaci Bulharsko a Maltu a naše nabídka řeckých ostrovů patří také k nejširším na českém trhu. Do naší nabídky patří také Egypt, Turecko, Tunisko, Španělsko,  Itálie – včetně leteckých zájezdů na italské ostrovy Sicílie, Sardinie a Ischia a do oblasti Kalábrie, Chorvatsko a nechybí ani země „srdce Evropy“ – Česko, Slovensko, Maďarsko a Rakousko. Náš program je celoroční, v nabídce najdete také lyžování, a to jak v blízkých destinacích, tak i letecké zájezdy za lyžováním v Bulharsku.

Již několik let také představujeme vlastní nabídku zájezdů do exotických zemí.
Navštívit s námi můžete Kubu, Thajsko, Dominikánskou republiku, Mexiko, Maledivy, Srí Lanku či Seychely. V naší nabídce najdete také v poslední době čím dál tím oblíbenější plavby luxusními zaoceánskými loděmi, kde můžete poznat i více úchvatných zemí během několika dnů. Ani u tohoto typu dovolené neslevíme z našeho kréda, kterým je kvalitní služby a ubytování za rozumné ceny, směřující ke spokojenosti vás, našich zákazníků.

 
Kromě individuálních zájezdů zajišťujeme také skupinové a podnikové zájezdy a rekreace, a to již od 90.let, např. pro zaměstnance ČSA letní podnikovou rekreaci k moři a také zimní rekreaci do Bulharska, v dalších letech jsme organizovali rekreace též pro zaměstnance Ministerstva vnitra ČR a Ministerstva obrany ČR. Pravidelně také bereme na dovolenou děti z Klokánku, pro které je to často první setkání s mořem.
 
Pojistku proti úpadku CK jsme uzavřeli s Evropskou cestovní pojišťovnou, a.s. a ta je také naším partnerem v nabídce pojištění našich klientů při cestách do zahraničí.
 
Naše společnost je velmi dynamická. Důkazem je zavádění mnoha novinek programových (jako první jsme již v roce 2008 nabídli klientům garanci nejnižší ceny, otevřeli jsme klubové hotely Alexandria s českými animačními programy nejen pro děti, ale i pro dospělé, Program Senior, Program 1+1 pro děti s jedním dospělým, atd.) i marketingových (od roku 2007 dostávají naši klienti kapesné na dovolenou – již legendárních 66EUR, v roce 2011 jsme klientům dávali i Stravenky za každý den dovolené, atd.).
 
V posledních letech se také stále více zaměřujeme na rozšiřování své pobočkové sítě. Jednou z nedávno otevřených poboček je i ta v Karlových Varech, kterou jsme na třídě T.G. Masaryka otevřeli před dvěma lety. Celkem jsou tedy našim klientům nyní k dispozici přes tři desítky poboček& Apartments v Carevu. Ten jsme slavnostně uvedli do provozu dne 28.6.2008 a tato investice je vůbec největší českou zahraniční investicí v oblasti cestovního ruchu. Kromě vlastních hotelů však máme několik hotelů v Bulharsku a Řecku také v dlouhodobém pronájmu a jejich provoz je plně v naší režii. Můžeme tak nabídnout maximální služby za nejlepší ceny.. Snažíme se tak být našim klientům blíž a poskytnout jim maximální servis již při výběru jejich dovolené.

Mezi naše velké úspěchy patří i vlastní klubové hotely v Bulharsku – Alexandria Group a.s.  je majitelem hotelu Belvedere ***+ v Primorsku, ****hotelu Merlin v Lozenci  a **** komplexu Hermes Hotel

Hlavním cílem naší cestovní kanceláře stále je, aby zákazníci byli maximálně spokojeni se svou dovolenou a aby se k nám i v příštích letech vraceli. Tomu podřizujeme celou naši činnost.