Neslyším, i přesto tančím

  • 16. 02. 2017
Neslyším, i přesto tančím
Centrum služeb pro neslyšící a nedoslýchavé, o.p.s. ve spolupráci s Art Mischa připravili tanečně pohybový kroužek pro děti ,Neslyším, i přesto tančím."
Centrum služeb pro neslyšící a nedoslýchavé, o.p.s. ve spolupráci s Art Mischa připravili tanečně pohybový  kroužek pro děti ,,Neslyším, i přesto tančím." Ale nebojte se, nebude to jenom o tanci. Kroužek je určen hlavně pro neslyšící děti, ale i pro slyšící děti neslyšících rodičů, nebo pro slyšící děti, které se chtějí naučit něco nového! Účastnit se mohou i rodiče! 

 

Kdy? Každý čtvrtek 16:00 - 17:30
Kde? V sídle CSNN na adrese 28. října 286/10, Ostrava
Cena: bezplatně, díky finanční podpoře Nadace ČEZ
Máte-li zájem, přijďte již na první hodinu dne 2. 3. 2017 nebo kterýkoliv jiný čtvrtek!
Pro bližší informaci volejte +420 776 047 108 nebo piště na email csnn@csnn.cz.


Více zde: http://www.csnn.cz/news/pripravili-jsme-pro-vas-tanecni-krouzek/

 

Centrum služeb pro neslyšící a nedoslýchavé, o.p.s. (CSNN) je obecně prospěšná společnost dle Zákona č. 248/1995 Sb. o obecně prospěšných společnostech. Posláním organizace je poskytovat tlumočení, základní poradenství a obecně prospěšné aktivity občanům se sluchovým postižením profesionálním způsobem na území Moravskoslezského kraje a šířit osvětu vůči veřejnosti k překonání komunikačních bariér. Vizí organizace je přispět k plnohodnotnému životu osob se sluchovým postižením. CSNN nabízí také kurzy vhodné pro komunikaci s osobami se sluchovým postižením pro všechny zájemce. Kurzy jsou akreditovány u MPSV a vyučovány zkušenými lektory ZJ a především rodilými mluvčími. Kurzy obsáhnou jak základní úvod do komunikace s osobami s poruchou sluchu, tak i pokročilou konverzaci ve znakovém jazyce.