Nademlýnská, Nováčková, Rybařík navrhli čokolády pro Anabell‏

  • 02. 02. 2016
Nademlýnská, Nováčková, Rybařík navrhli čokolády pro Anabell‏
Vybrané kavárny, ale i další podniky jako restaurace, hotely, fitness centra, firmy a další, budou dávat či nabízet svým zákazníkům ke kávě malou čokoládku s originálním designem, který speciálně pro Anabell a tento projekt navrhly známé osobnosti.

Vybrané kavárny, ale i další podniky jako restaurace, hotely, fitness centra, firmy a další, budou dávat či nabízet svým zákazníkům ke kávě malou čokoládku s originálním designem, který speciálně pro Anabell a tento projekt navrhly známé osobnosti:
Klára Nademlýnská – módní návrhářka
Jitka Nováčková – Česká Miss 2011 a modelka
Ivan Rybařík – bývalý profesionální cyklista a propagátor Čistého sportu
Takovou kavárnu poznáte podle toho, že bude mít na dveřích samolepku s ambasadory projektu, zároveň byste měli uvnitř podniku najít informační leták o Centru Anabell. Tím, že si ke kávě vychutnáte „Čokoládu pro Anabell“, podpoříte chod naší organizace a to, abychom mohli pomáhat naším klientům s poruchami příjmu potravy. Čokoládu jsme nevybrali náhodou. Chceme poukázat na to, že není vůbec nic špatného na tom, osladit si život kouskem čokolády. Stačí kousek, není potřeba ji sníst celou… a pak mít výčitky svědomí. U osob s anorexií dochází k odmítání potravy a nedostatečné výživě, nemocní si mnohdy na dlouhé roky odepírají i tak malý kousek čokolády. U bulimie dochází k opačnému problému: nemocní nadkonzumují zejména sladké, jehož se ale pak snaží zbavit nejčastěji prostřednictvím zvracení. Cílem projektu je zvýšit povědomí o Centru Anabell, o problematice poruch příjmu potravy a zároveň získat nový zdroj financí, abychom mohli pomáhat potřebným. Zájemci o podporu Anabell, kteří by se chtěli do projektu zapojit a anabellové čokoládky ke kávě nabízet, mohou kontaktovat Anabell (kontakty jsou na www.pomahejtenadruhou.cz)
S pozdravem
Eva Fryšarová
Centrum Anabell
www.anabell.cz