Místo pro mě

  • 27. 03. 2015
Místo pro mě
Organizace Spiralis aktuálně otevírá vzdělávací program pro osoby, které jsou momentálně bez zaměstnání: MÍSTO PRO MĚ aneb Nová kariéra pro zkušené. Zkušení kariéroví poradci naučí zájemce jak vytěžit ze své minulosti maximum, vnímat příležitosti v současnosti a plánovat životní cíle na základě svých kompetencí tak, aby našli vhodné profesní uplatnění. Kurz vychází z unikátní švýcarské metody Mapování kompetencí.

Organizace Spiralis  aktuálně otevírá vzdělávací program pro osoby, které jsou momentálně bez zaměstnání:
MÍSTO PRO MĚ aneb Nová kariéra pro zkušené
Zkušení kariéroví poradci naučí zájemce jak vytěžit ze své minulosti maximum, vnímat příležitosti v současnosti a plánovat životní cíle na základě svých kompetencí tak, aby našli vhodné profesní uplatnění. Kurz vychází z unikátní švýcarské metody Mapování kompetencí.
Součástí vzdělávacího programu je také rekvalifikační kurz Pracovník v sociálních službách, který který program nabízí zájemcům vzdělávacího kurzu včetně praxe.
Vzdělávací program je pro zájemce zdarma a uskuteční se v Praze 6.

Zájemci se mohou přihlásit pomocí prostřednictvím registračního formuláře nebo telefonicky na níže uvedená čísla.  Termín pro registraci je do 15. dubna 2015

Další informace naleznete také na stránkách organizace Spiralis nebo na našem Facebooku.

Bára Zárubová
Projektová manažerka
Spiralis - „Společně vytváříme odpovědnější svět“

A: U Hadovky 564/3, 160 00 Praha 6
M:  777 145 224
T:  734 156 585
E:  zarubovab@spiralis-os.cz
W: www.spiralis.cz