Lovers party‏

  • 26. 04. 2015
Lovers party‏
Ve Fusion hotelu se konala benefiční večer s výtěžkem pro charitativní organizaci Debra – lidé s nemocí motýlích křídel. Do hotelu dorazilo opravdu hodně lidí a osobnostmi se to jen hemžilo.

Ve Fusion hotelu se konala benefiční večer s výtěžkem pro charitativní organizaci Debra – lidé s nemocí motýlích křídel. Do hotelu dorazilo opravdu hodně lidí a osobnostmi se to jen hemžilo. Roli patronů přijali muzikant a kapelník Felix Slováček, pěvecká legenda Milan Drobný, starosta městské části Praha 1 Oldřich Lomecký, showman a král slunce Daniel Nekonečný, zpěvák a producent Martin France, zpěvák a v poslední době opět i malíř Martin Maxa, herečky Světlana Nálepková, Petra Špalková a Kristýna Frejová a baletní sólista Národního divadla Michal Štípa.

Celou show s názvem Lovers party odstartoval Martin France s převzatým hitem od legendární skupiny Abba společně s taneční skupinou Blood is Up a poté se ujal moderace večera. Všichni patroni se těsně před slavnostním rozkrojením dortu vrátili ze 4. patra, kde se křtril nově zrekonstruovaný pokoj Fusion love a všichni patroni skončili ve velké posteli.  Na podiu každý z patronů popřál hotelu hlavně hodně dobrých hostů a završením tohoto křtění bylo vystoupení doslova zlatého Daniela Nekonečného, který si k sobě přizval 2 brazilské tanečnice a k němu již neodmyslitelně patřící ohňovou show.
 


Během celého večera si mohli přítomní hosté koupit tombolenky za 50,- Kč, jejichž výtěžek se ve finále věnoval pořádající hotel včele s ředitelkou Sandrou Reptovou charitativní organizaci Debra. Na podiu zahrál Felix Slováček, zazpíval Martin Maxa, v duu se představili slovenští zpěváci Martin Harich a Thomas Puskailer. Show s ohněm představila také skupina Pa-li tchi a hosté zažili i velkolepou barmanskou show.

Mezi pozvanými hosty jsme zaregistrovali i moderátorku Markétu Mayerovou, tanečníka a choreografa Filipa Jankoviče nebo modela Roberta Paulata.

Celý večer končil až nad ránem a všichni přítomní se shodli, že se zde potkají opět za rok.

 

Martin  France
Agentura Martin Production
www.martinproduction.eu
www.martinfrance.cz