Leadership Academy 2017 - Program pro občansky aktivní ženy

  • 29. 11. 2016
Leadership Academy 2017 - Program pro občansky aktivní ženy
Jste žena ve vedení neziskové organizace? Je pro vás vaše práce posláním a chcete jí dělat, jak nejlépe umíte? Chcete, aby vaše organizace a její téma získaly zájem a pozornost veřejnosti? Právě pro vás otevírá Spiralis LEADERSHIP ACADEMY.

Jste žena ve vedení neziskové organizace?

Je pro vás vaše práce posláním a chcete jí dělat, jak nejlépe umíte?

Chcete, aby vaše organizace a její téma získaly zájem a pozornost veřejnosti?

Právě pro vás otevírá Spiralis LEADERSHIP ACADEMY. Ve spolupráci se špičkovými konzutanty a mentory v oborech marketing, osobní značka, leadership, storytelling, PR, mapování klíčových kompetencí, finančnictví, fundraising a strategie vám přináší know-how s cílem objevit a posílit váš leadership, Pomůže vám najít vlastní cestu, jak být více vidět, více slyšet a mít vliv ve společnosti.

Pozornost věnuje i odpočinku a prakticky odkryje důležitost pojmu “wellbeing”. Tzv. lázně pro lídryně kombinuje s odbornými tréninky, workshopy, konzultacemi a mentoringem na míru.

Na základě této podpory si zpracujete plány svého osobního rozvoje, případně rozvoje finančně udržitelné organizace. Jistě využijete příležitosti natočit informačně a emočně vyvážený příběh  váš nebo vaší organizace. Bude jedním z dokladů o vašem lídrovství, vhodný k prezentaci dárcům, partnerům a veřejnosti.

Program je určen pro 20 odvážných a motivovaných žen, které: