Knihy pomáhají - Tamjdem bazar na Žižkovských mezidvorcích

  • 30. 05. 2016
Knihy pomáhají - Tamjdem bazar na Žižkovských mezidvorcích
Praha, 4.6.: Také milujete vůni starých knih? Přijďte dne 4.6. na multižánrový festival Žižkovské mezidvorky.

Praha, 4.6.: Také milujete vůni starých knih? Přijďte dne 4.6. na multižánrový festival Žižkovské mezidvorky. Od 14:00 zhruba do 21:00 pořádají dobrovolníci neziskové organizace Tamjdem, o.p.s. na dvoře domu v Jeronýmově 9 benefiční bazar knih. Dále návštěvníky čeká workshop s využitím starých knižních listů..., taneční vystoupení a podvečerní hudební večírek. Výtěžek z prodeje knih bude věnován Tamjdem, o.p.s. na rozvoj dobrovolnických víkendových projektů na pomoc českým neziskovkám.

PROGRAM
14:00 - Otevření dvorku
Po celý den budete moci kupovat knihy z bohatého antikvariátního výběru (beletrie, dětská literatura, pragensie, psychologické, sociologické a jiné odborné kousky, historie, encyklopedie, trocha poezie...). V rámci “do it yourself” workshopů budete mít příležitost vdechnout starým knihám nový život! Dobrovolnice vám pomůžou s výrobou origami, záložky, papírové růže, přáníčka a dají k dispozici jakýkoliv materiál, který uspokojí vaši tvořivost. Dále vás na dvorku pořadatelé pohostí domácími limonádami, buchtou i koláčem. Na zdech najdete kresby Borise Škrila inspirované jeho bojem se schizofrenií (výstava bude prodejní).
17:00 – Vystoupení tanečnice Antonie na téma “Skica života a snění na dvorku” za doprovodu zpěvačky Nami Halingten
cca 19:00 – Vystoupení alternativní rockové kapely BackDoorMan
Kromě nákupu více i méně vysněné literatury, budete mít možnost se osobně seznámit s pracovníky a dobrovolníky neziskové organizace Tamjdem, potkat se s novými zajímavými lidmi... Zjistíte, co všechno se dá stihnout během víkendu v zajímavé české neziskovce a na jaká zajímavá místa ve světě a proč se lidé vydávají na workcamp...
Aktuality sledujte na facebookové události.
Těšíme se na setkání s vámi!
Markéta Votavová za Tamjdem, o.p.s.

... práce zadarmo není nadarmo!