Kdybych byla bohatá, pořídím si dětský domov

  • 22. 03. 2013
Kdybych byla bohatá, pořídím si dětský domov
Není to tak dávno, co mi přišla zpráva se žádostí o adresu Dětského domova ve Strančicích. Psala mi mladá maminka, která náhodou objevila video o tomto dětském domově. A tak jsem poznala paní Michaelu Bílou, maminku samoživitelku, které není osud jiných lhostejný.

 

Není to tak dávno, co mi přišla zpráva se žádostí o adresu Dětského domova ve Strančicích. Psala mi mladá maminka, která náhodou objevila video o tomto dětském domově. A tak jsem poznala paní Michaelu Bílou, maminku samoživitelku, které není osud jiných lhostejný:
 
„Prohlížela jsem si videa na Youtube, koukala jsem na miminka  Zobrazilo se mi i video o Dětském domově ve Strančicích od BuduPomahat.cz, tak jsem na nej koukla. Bylo mi líto těch dětí, nedokázala jsem si představit, že bych dala své dítě do ústavu. Těžko jsem sama bojovala o život malé. Druhé dítě už nechci. A tak jsem se rozhodla, že vše po mé dcerce věnuju těm, kteří to potřebují. Zjistila jsem si adresu, vybrala to nejlepší oblečení a v balíku odnesla na poštu.
Když balík do domova dorazil, napsala mi sestra. Měla jsem ohromnou radost, že jsem mohla trochu dětem pomoct. Budu střádat oblečení a občas něco pošlu. Kdybych byla bohatá, což nejsem, pořídím si dětský domov. Dětské láska a úsměv je silnější než drahý náhrdelník.
Bratr mi přivezl bedny hraček, až je přeberu, zase něco pošlu.“
 
Myslím, že ani není potřeba nic dodávat…