Kam s brontosaury v červenci? Bav se a pomáhej na táborech s volnými místy

  • 24. 06. 2013
Kam s brontosaury v červenci?  Bav se a pomáhej na táborech s volnými místy
Prázdniny se blíží mílovými kroky, někteří si jich naplno užívají už teď. Změnili se tvé plány a v kalendáři přibylo pár volných dní? Zaplň je dobrovolnickými tábory Hnutí Brontosaurus, které mají ještě volná místa na červenec.

Neseď doma a pomáhej přírodě, památkám a lidem. Vybírej z pestré nabídky akcí, které ještě přijímají nové účastníky.

28.6. – 7.7.
Hodinový hotel 2013

Hledáme odvážné pány, dámské osazenstvo tábora je již kompletní. Proto neváhej a navštiv Hodinový hotel. Minuty do začátku této jedinečné akce ubíhají … ale ještě je čas! Jistě nebudeš litovat.

Ekokoko

Zajímá tě zdravé stravování a ekologie? Přijeď se dozvědět více a ještě u toho vlastními silami pomoz podmáčeným loukám v CHKO Kokořínsko. Takže Ekologicky KOsou KOusek po KOusku.

5.7.-14.7.
Poslední útočiště

Jak najít úkryt před válkou a útrapami, které přináší? To je tématem pracovně-prožitkového tábora v archeoskanzenu Nasavrky. Milovníci historie i silných prožitků si jistě přijdou na své.

12.7. – 21.7.
Expedice civilizace

Podívej se ke kořenům civilizace očima badatele a dobrodruha. Objev tajemství civilizace naší i jiných, dávno zaniklých. Staň se členem výjimečné expedice.

16.7. – 27.7.
Dobytí ráje

Máš odvahu vypravit se do neznáma, za pohádkovým bohatstvím a slávou? Staň se jedním z námořníků a vydej se po boku Kryštofa Kolumba na dalekou plavbu. Plavbu za dobytím ráje.

25.7. – 4.8.
ŽIVA – Letní škola živé archeologie

Vydej se hluboko do historie, a to nejen obrazně. I když jsme již o tisíce let dál, z jeskynních maleb a ohňů našich dávných předků v nás stále něco zůstává. Seznam se s pravěkými řemesly a přilož ruku ke stavbě hrnčířské chatrče.

Všechny letní akce Hnutí Brontosaurus najdeš na www.prazdniny.brontosaurus.cz.