Kam s Brontosaurem v srpnu? Přehled akcí s volnými místy

  • 24. 07. 2013
Kam s Brontosaurem v srpnu? Přehled akcí s volnými místy
Uvolnilo se ti pár dní v srpnových plánech a nechceš sedět doma? Pojeď se bavit s námi a u toho pomáhat přírodě a památkám! Vybírej z pestré nabídky táborů. Nabízíme přehled těch, které stále přijímají nové účastníky.

29.7. – 6.8.
Ekopařba – Potulní kejklíři jdou

Chceš si vyzkoušet, jak se žije na ekofarmě? Přiložit ruku k dílu při kosení nebo péči o zvířata a u toho si vyzkoušet pár cirkusových vylomenin? Staň se potulným kejklířem. Ekopařba je tou správnou volbou!

2.8. – 11.8.
Tu a tam

Tábor v malebných Bílých Karpatech, PR Hutě, má ještě pár volných míst pro pánské osazenstvo. Pánové, vyzkoušejte, jak slušivý doplněk mužských rukou může být taková kosa. Tráva vám bude padat k nohám a i přítomné dámy jej jistě ocení!

3.8. – 10.8.
Vodáci a ptáci na Visle

Pojeď s námi na vodu. Čeká tě dobrodružná, ale pohodová plavba na kánoích po nejdelší Polské řece Visle. A co ještě? Společné koupání, táboření a večerní ohně s kytarou. Dáme si ledňáčka, zamáváme rackům a možná uvidíme i mořského orla!

3.8. – 11.8.
Nezhasínej

Tajemství chráněných orchidejových luk můžeš objevovat na letním táboře Nezhasínej. O čem to bude? O světle, tmě a především o nás samotných. Protože světlo je to, co dělá lidský svět světem. Přijeď strávit mimořádný týden v krásných Jeseníkách.

11.8. – 18.8.
Kimuri

Tradiční tábor pro všechny, kteří chtějí pro zvířata udělat něco víc, než „jú!“ a „jé!“. Na záchranné stanici volně žijících živočichů budeš mít možnost jak pomoci, tak se o nich i dozvědět něco nového. A k tomu parádní hry – zkrátka tábor nabitý zážitky.

19.8. – 29.8.
Naruby

Kdy naposledy jsi udělal něco naruby? Třeba kosil trávu násadou? To tu asi nezažiješ, ale jistě se můžeš těšit na spoustu neobvyklých myšlenek i nápadů. Protože tenhle tábor bude o přírodě, loukách a tvořivém životě. A k tomu všemu bude totálně nekomerční!


Pokud už víš, kam chceš jet, přihlas se přímo v kalendáři akcí na www.brontosaurus.cz. Tam si také přečteš, jak takový tábor probíhá.