Jeden den firemním dobrovolníkem

  • 27. 04. 2016
Jeden den firemním dobrovolníkem
Brno, 26. 4. 2016 – Zaměstnanci firmy Sanmina si opět vyzkoušeli, jaké to je být dobrovolníkem. Na jeden den se místo do zaměstnání vypravili do domova pro seniory, který provozuje brněnská pobočka neziskové organizace NADĚJE. Tam pomohli s umýváním oken a sezónními pracemi na zahradě

Brno, 26. 4. 2016 – Zaměstnanci firmy Sanmina si opět vyzkoušeli, jaké to je být dobrovolníkem. Na jeden den se místo do zaměstnání vypravili do domova pro seniory, který provozuje brněnská pobočka neziskové organizace NADĚJE. Tam pomohli s umýváním oken a sezónními pracemi na zahradě.
Třináct dobrovolníků z jedné firmy na jednom místě – to je 26 rukou, které mohly pomáhat tam, kde bylo třeba. A jejich výpomoc opravdu přišla vhod!
Vedoucí domova, paní Milana Novotná, si nasazení a energii firemních dobrovolníků nemohla vynachválit: „Jsme moc rádi, že k nám tak šikovní a nadšení dobrovolníci přišli pomáhat. Bez nich bychom některé zahradnické práce ještě dlouho neměli hotové. Jsme za dobrovolnickou pomoc velice vděční!“
Tato pomoc firemních dobrovolníků se uskutečnila v rámci projektu „Spouštíme lavinu dobrovolnictví“, který realizuje nezisková organizace Ratolest Brno. Projekt stále běží a zapojit se do něj můžete i vy!
Více informací naleznete na www.ratolest.cz/, www.facebook.com/ratolestbrno nebo www.lavinadobrovolnictvi.cz.

Kontakt: Mgr. Radka Kšicová, koordinátorka firem, radka.ksicova@ratolest.cz, 731 500 050