Jaký byl rok 2013

  • 03. 01. 2014
Jaký byl rok 2013
Spustili jsme nový web a společně s televizí NOE jsme vytvořili další prostor pro prezentaci neziskového sektoru. To jsou dvě nejzásadnější události roku 2013.

Spustili jsme nový web a společně s televizí NOE jsme vytvořili další prostor pro prezentaci neziskového sektoru. To jsou dvě nejzásadnější události roku 2013.
Získali jsme mediální podporu Regionální televize.cz, Českého rozhlasu Hradec Králové, Region, Stč. kraj a Region, Vysočina. Stali jsme se partnery festivalu Mluvící ruce a podpořili jsme řadu akcí. Videa o neziskovkách na kanálu Youtube (videa najdete zde) zhlédlo v roce 2013 více než 26 tisíc diváků, vytvořili jsme 54 nových reportáží z prospěšných akcí, 6 prezentací neziskovek, 7 spotů, 8 dílů pořadu Kde se dělá dobro (pořad Kde se dělá dobro můžete shlédnout zde). Na webu bylo zveřejněno přes 160 článků, přes 500 pozvánek na prezentační či benefiční akce ve prospěch neziskovek nebo potřebných a přes 40 inzerátů. Zaregistrováno máme přes 200 neziskovek. Web navštívilo více než 14 tisíc unikátních návštěvníků.
Přidaly se k nám dvě spolupracovnice, které píší články – paní Dana Mičolová a paní Evžena Janovská. Podpořili nás i hudební skladatelé. Kromě Richarda Pachmana a Pavla Nose nám zdarma poskytli své skladby Ondřej Konvička, Josef Huray a Marek Střižík. A o programování webu se nám nyní bez nároku na jakoukoliv odměnu stará Jan Tauš.
A co dál? To hodně záleží i na Vás. Můžete se k nám přidat, můžete nabídnout svoji pomoc neziskovkám prostřednictvím Burzy pomoci, můžete nás informovat o akcích, které pomáhají, můžete nám napsat o tom, jak pomáháte Vy. A můžete o nás říct svým známým. Můžete pomoci vytvářet prostor pro všechny, kteří chtějí pomáhat a mít radost s námi. Lidé v neziskovkách konají mnoho dobrého. A my chceme, abyste o tom věděli.
Přejeme radostný rok 2014 a hodně DOBRA.

Hanka Kosová a Honza Chlaň

Najdete nás i na Facebooku: https://www.facebook.com/pages/BuduPomahatcz/150584788363289