Heidi Janků, Martin France i Petr Poláček se už loučili s létem

  • 19. 09. 2018
Heidi Janků, Martin France i Petr Poláček se už loučili s létem

Restaurace Černý kohout na pražském Barrandově, která je umístěna nad malebným Prokopským údolím, včele s jejím majitelem Milanem Harajdou, uspořádala již 2. ročník benefičně laděného dětského odpoledne a koncertu „Loučení s létem“.

Celý den bylo dobrovolné vstupné a vkládalo se do kasičky společnosti Helppes, která je zde nastálo umístěna a která bude rozpečetěna dle regulí za účasti notáře v následujících dnech na Městském úřadě Prahy 5.

V rámci dětského odpoledne bylo pro děti připraveno malování na obličej, chůva, která si s dětmi hrála, trampolína, ježdění na ponících, představení asistenčních psů a mnoho dalšího. Celé prosluněné odpoledne doprovázela hudební skupina Pohodáři.

A v rámci podvečerního koncertu tuto akci přišli podpořit interpreti Radek Saliee, který se představil vlastní tvorbou, dle médií nově označovaná Iveta Bartošová v podání Kamily Hubsch, nový blonďatý objev s písněmi od Queen Milan Šatník, gospellově laděná Leona Gyongyosi, superstarovský a zároveň muzikálový Petr Poláček, prostorově výrazná a velmi dynamická dámská pěvecká skupina Koule, zpěvačka s mega silným hlasem Zuzana Nová, která si zároveň střihla duet Mosty se zpěvákem a pořadatelem této akce Martinem France a věčně usměvavá Heidi Janků, která se po 3 písních rozloučila jejím megahitem „Když se načančám“, kdy ji na podium přišli podpořit všichni zpívající kolegové.

Restaurace se postarala i o velmi chutný raut pro účinkující , který byl připraven v 1. patře restaurace, kde se nachází i venkovní terasa právě s romantickým výhledem na Prokopské skály i údolí.

A tak teď už nezbývá nic jiného, než se těšit na další ročník této příjemné a hlavně užitečné akce.

 

Martin  France
Agentura Martin Production