Galerie Ratolest se vrací s výstavou do Galerie Světlo

  • 10. 01. 2018
Galerie Ratolest se vrací s výstavou do Galerie Světlo

První výstava roku 2018, kterou uspořádá charitativní Galerie Ratolest, se uskuteční v Knihkupectví – Galerii Světlo na Kounicově ulici 15 v Brně. Výstava potrvá od 11. 1. do 11. 2. 2018 a bude prodejní. Návštěvníci se mohou těšit na vybraná díla Václava Kočího, Lukáše Orlity, Rudolfa Brančovského a mnoha dalších.

„Do Galerie Světlo se vracíme v krátké době už podruhé a jsme za to velmi rádi, protože galerijní prostor spojený s knihkupectvím má své zvláštní kouzlo,“ říká koordinátorka Galerie Ratolest Radka Kšicová. Přijďte jej zakusit i vy!

Galerie Ratolest, kterou provozuje nezisková organizace Ratolest Brno, z.s., je charitativně-umělecký projekt, jehož hlavní myšlenkou je „umění(m) pomáhat“ – tedy díky financím získaným z prodeje uměleckých děl podporovat děti, mladé lidi a celé rodiny, kteří se ocitají v těžkých a nepříznivých podmínkách, se kterými si sami neumí poradit.

Galerie Ratolest od podzimu 2017 nabízí i tzv. „výstavy na míru“, kdy si sami můžete na tři měsíce pronajmout soubor děl a vyzdobit si vlastní interiér.

Činnost Galerie Ratolest je v roce 2018 uskutečňována za finanční podpory statutárního města Brna.

Kontakt:

www.galerieratolest.cz

Mgr. Radka Kšicová

Koordinátorka Galerie Ratolest

radka.ksicova@ratolest.cz, 731 500 050

Mgr. Veronika Křížková

PR

veronika.krizkova@ratolest.cz, 774 682 776