Ecce Homo v Domě tří přání - křest kalendáře 2015 Domu tří přání s obrazy Theodora Pištěka

  • 18. 12. 2014
Ecce Homo v Domě tří přání - křest kalendáře 2015 Domu tří přání s obrazy Theodora Pištěka
Slavnostní křest limitované série kalendáře, jehož kmotry byla herečka Petra Špalková a režisér Jan Hřebejk, se uskutečnil 2. prosince. Dům tří přání již po páté spouští předvánoční benefiční projekt. Zakoupením exkluzivního kalendáře můžete přispět na provoz jeho tří center, ve kterých profesionálně pomáhají dětem, které se vinou závažné rodinné situace ocitly v ohrožení a potřebují odbornou pomoc.

……………………………………………………………………………………………………………………

Dům P. Pittra pro děti, Karlovarská 18, 161 00 Praha 6 – Ruzyně
Ambulantně terénní centrum, Terronská 7, 160 00 Praha 6

Centrum pro děti Mezipatro, Svatovítská 7, 160 00 Praha 6

……………………………………………………………………………………………………………………

 

TZ - Ecce Homo v Domě tří přání - křest kalendáře 2015 Domu tří přání s obrazy Theodora Pištěka.

 

Slavnostní křest limitované série kalendáře, jehož kmotry byla herečka Petra Špalková a režisér Jan Hřebejk, se uskutečnil 2. prosince. Dům tří přání již po páté spouští předvánoční benefiční projekt. Zakoupením exkluzivního kalendáře můžete přispět na provoz jeho tří center, ve kterých profesionálně pomáhají dětem, které se vinou závažné rodinné situace ocitly v ohrožení a potřebují odbornou pomoc.

 

„Mně se v názvu Dům tří přání líbí číslovka tři. Přeji dětem, aby  každou rodinu tvořili vždycky aspoň tři.“ řekla Petra Špalková při zahájení a Jan Hřebejkdodal že „ ..přeje, aby se tak krásný kalendář a s takovým posláním, dobře prodával.“

…………………………………………………………………………………………………………………………………………………………

Dům tří přání

Dům tří přání je nestátní nezisková organizace, která od roku 2001 pomáhá dětem a jejich rodinám v krizové životní situaci. Poskytuje pobytové a ambulantní zázemí ohroženým dětem a intenzivně spolupracuje s rodiči na vytvoření bezpečného prostředí, kde mohou děti zdravě vyrůstat. Pražská organizace provozuje své služby bezplatně v pobytovém Domě Přemysla Pittra pro děti a ambulantně v Ambulantně terénní centrum a Centrum pro děti Mezipatro.

 
Kontaktní osoba: Michaela Štěpánová, tel.:606 664 262, michaelastepanova@dumtriprani.cz