Dětský bazárek v Obchodním centru Šestka

  • 23. 02. 2014
Dětský bazárek v Obchodním centru Šestka
Máte doma oblečení, botičky, hračky a další věci, které vaše ratolesti již nepoužívají? Přijďte do Dětského bazárku tyto věci prodat, vyměnit nebo darovat projektu „Podpora matek s dětmi“. Darováním věcí, které již vaše děti nepoužívají, můžete pomoci dětem, které tyto věci potřebují. Projekt „Podpora matek s dětmi“ se koná pod záštitou Armády spásy. Armáda spásy pomáhá matkám, které jsou v tísni, aby jejich dítka mohla zůstat u nich a nebyla umístěna do výchovného ústavu.

Máte doma oblečení, botičky, hračky a další věci, které vaše ratolesti již nepoužívají? Přijďte do Dětského bazárku tyto věci prodat, vyměnit nebo darovat projektu „Podpora matek s dětmi“. Darováním věcí, které již vaše děti nepoužívají, můžete pomoci dětem, které tyto věci potřebují. Projekt „Podpora matek s dětmi“ se koná pod záštitou Armády spásy. Armáda spásy pomáhá matkám, které jsou v tísni, aby jejich dítka mohla zůstat u nich a nebyla umístěna do výchovného ústavu.

Kdy a kde se koná Dětský bazárek

Dětský bazárek se koná každou třetí sobotu v měsíci od 16:00 do 19:00 v Obchodním centru Šestka v Praze 6 v prvním patře Obchodního centra v prostorách Family Centrum, vedle prodejny Takkofashioon. Organizátorem bazárku je Obchodní centrum Šestka.

Co vše lze v Dětském bazárku prodávat, vyměnit nebo darovat

V Dětském bazárku lze prodávat, měnit nebo darovat veškeré použité věci pro malé děti. Jedná se nejen o oblečení a botičky, ale i o knížky, hračky. V bazárku můžete také prodávat, měnit, darovat těhotenskou módu.

Jak prodat, vyměnit nebo darovat použité dětské věci

Pokud chcete v Dětském bazárku prodat, vyměnit nebo darovat dětské věci, je nutné se registrovat na e-mailu bazarek@rtcprocidtion.cz. Registrace je spuštěna vždy od 6. dne v měsíci od 0:00 hodin.

Účastníci bazárku mohou přijít s dětskými věcmi od 15:30, kdy je pro ně otevřeno Family Centrum. Každý účastník dostane k dispozici jeden stůl, jednu židli a jeden štendr na rozmístění věcí. Pokud má účastník oblečení, které je pověšeno na ramínkách, např. bundičky, šatičky, je třeba, aby si přinesl vlastní ramínka.

Po dobu celou dobu provozu Dětského bazárku jsou přítomni koordinátoři, pracovníci Obchodního centra Šestka, kteří dohlížejí na průběh akce. Například na to, aby kromě těhotenské módy nebylo v Dětském bazárku žádné oblečení ani jiné věci pro dospělé. V případě potřeby Vám také rádi poradí.

Více informací o Dětském bazárku můžete najít na webových stránkách Obchodního centra Šestka http://www.oc-sestka.cz/akce-a-tipy/akce-centra/detsky-bazarek/.

Autorka: Evžena Janovská