Děláte jarní úklid? Myslete na Dobroděje

  • 19. 05. 2013
Děláte jarní úklid? Myslete na Dobroděje
Nevíte po JARNÍM ÚKLIDU kam s věcmi, které by ještě mohly sloužit a udělat někomu radost? Věnujete je do DOBRODĚJE! A máte-li do do Zlína daleko, určitě najdete jiný charitativní obchod ve vašem okolí.

Jistě se často dostáváte do situace, kdy držíte v ruce věc, kterou už jste dlouho nepoužili, nepotřebujete ji, ale je Vám líto ji vyhodit do popelnice. Ať už je to oblečení, knížka, hračky po dětech, kabelka, keramika, elektronika či nějaká drobnost, vše ještě může někomu sloužit a vše také může někomu pomoci. Je velmi mnoho neziskových organizací, které provozují dobročinné obchody. Prodávají věci, které dostanou a z výtěžku financují prospěšné aktivity, pro které byly zřízeny. Zkuste si najít ten "svůj" charitativní obchod a darujte pro Vás již nepotřebnou věc na podporu činnosti nějaké neziskovky. Vás to bude stát pár minut času a přitom pomůžete dobré věci. A radost uděláte hned několikrát - neziskové organizaci, která obchod provozuje, někomu, kdo si Vaši darovanou věc koupí a v neposlední řadě i sami sobě, protože jste pomohli někomu, kdo to potřebuje.

Jste-li ze Zlína, pak vězte, že charitativní obchod Dobroděj najdete ve 42. budově Svitu (po - čt / od 10 – 17 hod., pá / od 10 - 15 hod.).

Zdroj: www.handicap.cz/index.php