Darujte zážitek a dobrý pocit v jednom!

  • 19. 12. 2017
Darujte zážitek a dobrý pocit v jednom!

Znáte někoho, kdo miluje cestování, nové výzvy a rád věnuje svůj čas věcem, které mají smysl…? Pak se vám do rukou dostal ten pravý dárek! Darujte svým blízkým voucher na jeden z našich dobrovolnických projektů a pošlete je za opravdovým dobrodružstvím!

Víkendovky na pomoc českým neziskovkám nebo mezinárodní workcampy v ČR i ve světě jim přinesou nezapomenutelné zážitky, nové přátele a cestovatelské zkušenosti! Během projektů dobrovolníci v organizacích pomáhají s pestrými manuálními úkoly a na vlastní kůži poznávají život a práci různorodých neziskových organizací.

Například za úpravou terénu se tak můžete vydat do komunitního domu pro lidi s postižením, výrobu kamenného chodníku je možné vyzkoušet v barokní památce a nakonec v nízkoprahovém klubu se můžete zapojit do otevření komunitní zahrady.

Obdarovaný díky voucheru neplatí účastnický poplatek a může jej uplatnit do jednoho roku od zakoupení. 

Poukaz na pár dní plných off-line zážitků na čerstvém vzduchu a navíc na velice zajímavých místech pořídíte jednoduše podle pokynů na webových stránkách naší neziskové organizace , a to s vánoční slevou, která platí do 31/12/2018!

Těšíme se na setkávání, Tamjdem tým