CZC.cz věnuje dvěma “dvojkám” 52 222 Kč

  • 12. 09. 2018
CZC.cz věnuje dvěma “dvojkám” 52 222 Kč

Praha, 21. 8. 2018 – Dvojka na trhu s online prodejem počítačů a elektroniky CZC.cz spouští nový projekt s názvem Fond spokojených dvojek. V něm se rozhodl podpořit ty, kteří jsou také zvyklí obsazovat až druhou pozici. Díky Fondu teď mohou jednotlivci či neziskové organizace získat 52 222 Kč na splnění svého snu.

CZC.cz již od Vánoc otevřeně přiznává, že v segmentu online prodeje IT a elektroniky je dvojkou na českém trhu a své zákazníky přesvědčuje, že dvojky jsou mnohdy lepší než jedničky. GEEKové z CZC.cz dvojkám nejenom fandí, ale chtějí je i reálně podpořit. Proto vznikl Fond spokojených dvojek.
Projekt je vhodný jak pro jednotlivce, tak i pro různé neziskové organizace, jejichž klienti si mohou z různých důvodů jako dvojky připadat.  Zapojit se mohou vyplněním soutěžního formuláře a natočením videa. Dvě nejpřesvědčivější dvojky získají za své 22vteřinové video odměnu 52 222 Kč. Možnost přihlásit se mají soutěžící do 31. října. Na konci listopadu pak proběhne finálové hlasování, ve kterém porota z CZC.cz vybere z pětice nejlepších dvojek dva vítěze. Podrobnější informace jsou dostupné na webu dvojky.czc.cz.   


O společnosti CZC.cz:
CZC.cz s.r.o. patří mezi největší a nejoblíbenější internetové obchodníky s počítači a elektronikou u nás. V sortimentu má přes 40 000 různých produktů od notebooků přes mobilní telefony až po IT speciality a vychytávky. Díky vlastním skladům a více než 70 pobočkám po celé České republice je společnost schopna dodávat zboží ještě ve stejný čí následující den od objednání. Mezi její zákazníky patří nejen domácí uživatelé, hráči a počítačoví nadšenci, ale také firmy, školy a instituce. CZC.cz je ryze český internetový obchod s počítači a elektronikou a zaměstnává přes 200 zaměstnanců. Pro více informací navštivte www.czc.cz.