Cestujte bezba – cestujte s Bezbatour

  • 02. 11. 2013
Cestujte bezba – cestujte s Bezbatour
Cestování je samozřejmá věc, pokud se ale pohybujete pomocí berlí nebo vodítka nebo invalidního vozíku, je situace úplně jiná. Bariéry jsou doslova na každém kroku – v dopravních prostředcích, v ubytovacích zařízeních, v restauracích... Řešíte-li jak překonat množství bariér, už nemusíte, Bezbatour je tu pro vás.

Cestování je samozřejmá věc, pokud se ale pohybujete pomocí berlí nebo vodítka nebo invalidního vozíku, je situace úplně jiná. Bariéry jsou doslova na každém kroku v dopravních prostředcích, v ubytovacích zařízeních, v restauracích... Řešíte-li jak překonat množství bariér, už nemusíte, Bezbatour je tu pro vás.

 
Co je Bezbatour
 

Bezbatour je nejen cestovní agentura, která se specializuje zejména na cestování bez bariér, ale i sociální firma, kterou vedou lidé s tělesným postižením. Bezbatour je tréninkové pracoviště, kde pracují tělesně postižení na atraktivních pracovních místech a tím zvyšují svoje šance na své budoucí uplatnění na trhu práce.

 

Dovolená bez bariér

 

Bariéry mohou mít nejrůznější podobu, nemusí se jednat jen o fyzické bariéry, např. chybějící plošina pro vozíčkáře v dopravních prostředcích nebo chybějící sedátko ve sprše nebo ve vaně, ale může se jednat např. o dietní omezení ze zdravotních důvodů. Lidé, kteří trpí potravinovou alergií nebo celiakií vědí o tom své. S Bezbatour mohou cestovat bez obav, cestovní agentura jim zařídí dietní stravu podle jejich potřeb. Bezpatour je nejen cestovní agentura pro tělesně postižené, pro zrakově nebo sluchově postižené či jinak znevýhodněné, Bezbatour je cestovní agentura pro každého. Bezbatour boří bariéry v cestování pro všechny. Vzít s sebou na dovolenou svého čtyřnohého mazlíčka? U Bezbatour to není žádný problém. Na dovolené s Bezbatour nelze zažít žádné nepříjemné překvapení. Zaměstnanci této cestovní agentury nejprve navštíví dané místo a vyfotografují ho, klienti Bezbatour vědí, co je na dovolené čeká. Cestovní agentura Bezbatour mapuje další místa u nás v ČR i v zahraničí, kam se dá cestovat bez bariér.

 

Pozvánka na adventní výlet s Bezbatour

 

Cestovní agentura Bezbatour má pro vás adventní výlet do Drážďan, kde si můžete nejen užít vánoční atmosféru, ale také výhodně nakoupit dárky pod stromeček. Odjíždí se v sobotu 7. prosince 2013 z Prahy. Můžete se těšit na vánoční atmosféru drážďanského vánočního trhu Striezelmarktu. Čekají na vás nejen třpytivá světla, zářící hvězdy, vůně perníku, svařeného vína, vánoční cukroví a jiné dobroty, např. originální drážďanská vánoční štola, sváteční melodie a slavnostní nadílka, ale i romantické procházky ve světle obří krušnohorské pyramidy. Pokud chcete nejen nasát vánoční atmosféru drážďanského vánočního trhu, ale také nakoupit dárky pod stromeček, je zde drážďanská nákupní zóna. Drážďanská nákupní zóna nabízí nákupní pasáže, mezinárodní módní značky, luxusní zboží a vše, co patří k modernímu životnímu stylu. Drážďany nabízejí nejen vánoční trhu a nákupní zónu, ale i studentskou a uměleckou čtvrť ÄussereNeustadt, butiky, secondhandy, obchody mladých designerů, prodejny exotického zboží, aj.

 

Pokud se chcete zúčastnit tohoto adventního výletu s Bezbatour, je třeba se přihlásit do 18. listopadu 2013. Více informací najdete na webových stránkách http://www.bezbatour.cz/cs/node/96

 
Autorka: Evžena Janovská