"Běžím s AVL" ... a podpořím dobrou věc!

  • 23. 09. 2015
“Běžím s AVL” – spíš happening, než závod si v sobotu 26. září 2015 na Ladronce v Praze 6 mohou užít nejen rodiny s dětmi. Svou účastí v závodě navíc podpoříte mezigenerační setkávání dětí a seniorů pořádané Mezi námi, o.p.s. Další informace získáte na www.bezimsavl.cz.

V sobotu 26. září 2015 se na pražské Ladronce uskuteční závod “Běžím s AVL”, který již třetím rokem pořádá Amatérská volejbalová liga. Raději než závod, používají ovšem organizátoři označení běžecký happening. Za každý kilometr, který závodníci uběhnou, věnuje AVL jednu korunu vybrané neziskové organizaci. V letošním roce to bude obecně prospěšná společnost Mezi námi.
Zveme běžce všech generací, aby využili možnost strávit aktivně společný čas, užít si příjemný den, zasportovat si s rodinou nebo přáteli. Zdatní běžci jistě zvládnou hlavní desetikilometrový běh, rodiče s dětmi (i v kočárcích) se mohou vydat na 4,2 km dlouhý “rodinný” běh, a to spolu s příznivci a spolupracovníky společnosti Mezi námi a jejich rodinami. V informačním stánku Mezi námi pak můžete získat bližší informace o naší činnosti nebo si popovídat s koordinátorkami mezigeneračních setkání.