Barevné zdi pro Prahu

  • 30. 04. 2014
Barevné zdi pro Prahu
Společnost Exceptionals ve spolupráci s kavárnou Maluj právě odstartovala projekt Barevné zdi pro Prahu. Pokud víte, kam by se taková veselá zeď hodila, přečtěte si následující výzvu.
Společnost Exceptionals ve spolupráci s kavárnou Maluj právě odstartovala projekt Barevné zdi pro Prahu. Pokud víte, kam by se taková veselá zeď hodila, přečtěte si následující výzvu.
 
Dobrý den,
 
ráda bych Vás poprosila o spolupráci při hledání vhodného místa na umístění Barevné zdi.
 
Naše společnost Exceptionals ve spolupráci s kavárnou Maluj právě odstartovala projekt Barevné zdi pro Prahu. Stejný projekt ve spolupráci s kavárnou Matylda rozjíždíme současně také v Brně - ten nese název Barevné zdi pro Brno.
Exceptionals se snaží vytvářet příležitosti k tomu, aby se lidé mohli vzájemně setkávat a to v co nejpřirozenějších situacích, vyzkoušet či naučit se něco nového a v neposlední řadě také pomoci dobré věci. Pořádáme tedy nejrůznější akce, at už společenské, zábavné, sportovní, vzdělávací, ale také dobročinné a jinak společensky prospěšné. Z těchto setkání mohou pramenit jak nová přátelství, návázání partnerského vztahu, tak ale také navázání obchodního kontaktu. Důvodem proč to celé děláme je, že chceme, aby lidé netrávili svůj čas jen u počítačů a televizí, ale aby chodili ven, mezi lidi.
 
Jednou z těchto aktivit je právě náš nově vzniklý projekt Barevné zdi pro Prahu.
Ve stručnosti jde o to, že se lidé sejdou v pražské kavárně Maluj, kde se seznámí, bude jim vysvětlena technika malování a ve společnosti příjemných lidí nakreslí glazurou jednu dlaždici. Motiv může být jakýkoliv, popřípadě je možné je nějak tématicky ladit. Poté bude dlaždice v kavárně vypálena. Ve výsledku dáme všechny dlaždice dohromady a vytvoříme tak krásné společné dílo, které umístíme na místo, které potřebuje rozveselit. Mohou to být podchody, tunely, stanice metra, šedé zdi, ale také zdi školek, domovů důchodců, nemocnic apod. Z každého se tak může stát "slavný" malíř a jeho dílo bude dělat radost někomu dalšímu :-).
 
Aktuálně tedy hledáme vhodná místa, kam bychom mohli výsledek naší práce umístit. Naše dílo chceme objektu darovat. Pokud tedy víte o objektu, na kterém by se barevná zed mohla instalovat, budeme moc a moc rádi za doporučení, popřípadě za pomoc s propagací na Vašem webu při hledání místa pro barevnou zeď.
 
V příloze uvádím maličkou ukázku již vzniklé zdi.
 
Děkuji mockrát za Váš čas a budu se těšit na Vaši odpověď a případnou spolupráci.
 
Ivana Štěrbová

Manager pro ČR

 +420 606 543 974

ivana.sterbova@exceptionals.net

www.exceptionals.net