Anabell nabídne pravidelnou dávku informační potravy ze svého centra

  • 19. 08. 2015
Anabell nabídne pravidelnou dávku informační potravy ze svého centra
Centrum Anabell chystá službu zasílání newsletteru, jehož prostřednictvím chce zájemce informovat o dění v organizaci, která se zabývá pomocí osobám s poruchou příjmu potravy.

TISKOVÁ ZPRÁVA
Brno, 19. srpna 2015

Centrum Anabell chystá službu zasílání newsletteru, jehož prostřednictvím chce zájemce informovat o dění v organizaci, která se zabývá pomocí osobám s poruchou příjmu potravy. První informační e-mail bude na adresy těch, kteří se k odběru přihlásili, rozesílán začátkem září.

Newsletter Centra Anabell přinese informace o nových terapiích a programech, akcích a projektech Centra či informace o dění na jednotlivých pobočkách Anabell v Praze, Brně a Ostravě. Bude zaměřen jednak na nemocné a jejich blízké, příznivce a (potenciální) dárce i pedagogy, ale bude mít jistě co nabídnout i dalším zájemcům.

„Jsem velmi ráda, že po více jak čtyřech letech můžeme znovu našim klientům i všem, kteří se o téma poruch příjmu potravy zajímají, pravidelně přinášet nové informace. Budeme psát o tom, co děláme, co aktuálně řešíme a jak si v nelehkém světě boje s anorexií a bulimií stojíme; určitě nabídneme i spolupráci na našich nových projektech a činnostech,“ popisuje Jana Sladká, ředitelka a zakladatelka Centra Anabell. „V neposlední řadě si od newsletteru slibujeme také další způsob kontaktu s našimi dárci a podporovateli,“ dodává.

Newsletterem Centrum Anabell navazuje na tradici Zpravodajů Anabell, které vydávalo v letech 2005 až 2011 a které již za nedlouho budou k dispozici v nové elektronické Knihovně Anabell.
K odběru nového newsletteru se zájemci mohou už nyní přihlásit na www.anabell.cz, poté dostanou vždy jednou měsíčně zprávu do své e-mailové schránky. Služba je bezplatná a lze se z ní kdykoliv odhlásit.

Přímý link na odběr newsletteru: http://www.anabell.cz/cz/nabizime/newsletter.