58 fotografií a příběhů - Kampaň k Mezinárodnímu dni dobrovolníků je odstartována!

  • 04. 12. 2015
58 fotografií a příběhů - Kampaň k Mezinárodnímu dni dobrovolníků je odstartována!
Že práce zadarmo není nadarmo? Že práce šlechtí a ta neplacená dvojnásob? A hlavně, že dobrovolnictví není jenom o PRÁCI?

Že práce zadarmo není nadarmo?
Že práce šlechtí a ta neplacená dvojnásob?
A hlavně, že dobrovolnictví není jenom o PRÁCI?

O dobrovolnictví bychom mohli vymyslet mnoho dalších trefných komentářů...
Raději se ale podívejte na celkem 58 fotografií, které se sešly v naší fotografické soutěži alias kampani, a které samy vypráví jedinečné a velmi různorodé dobrovolnické příběhy z českého i zahraničního prostředí.

Na našem facebookovém profilu  hlasujte pro fotografie, které se vám líbí, jednodušše tak, že jim dáte LIKE. 10 snímků s nejvyšším počtem like půjde do druhého kola! Hlasujte do půlnoci 7. prosince 2015.

O 3 finálních výhercích celé soutěže bude následně rozhodnuto během Tamjdem vánočního večírku, kde je, dalším tajným hlasováním o nejlepší fotografii na výstavě, vyberou sami návštěvníci. Napětí až do konce! Chcete se do hlasování a večírku zapojit? Jste srdečně zváni na večírek do Studia Alta (U Výstaviště 21, 17000 Praha), dne 9.12.205 od 19:00.

Foto kampaň “Práce zadarmo není nadarmo!” je zaměřena na dobrovolnictví, dobrovolnické projekty a šíření dobrovolnické energie.

Naším cílem je při příležitosti Mezinárodního dne dobrovolníků (5/12) seznámit širokou veřejnost s dobrovolnickou činností, která má podle nás nevyčíslitelnou hodnotu, zprostředkovat ostatním svůj zážitek a ukázat, že volný čas se dá trávit aktivně smysluplnou prací pro druhé a spolu s druhými. Proto foto album volně sdílejte a šiřte mezi co nejvíce lidí, a to zejména 5/12!

Za Tamjdem, o.p.s.
Markéta Votavová

Jsme nezisková organizace Tamjdem, o.p.s. V rámci našich dobrovolnických projektů pomáháme českým neziskovým organizacím v růstu a naplňování jejich vizí. Nabízíme vám příležitost poznat zajímavé neziskovky v ČR a ve světě a na chvíli se vlastní fyzickou prací zapojit do jejich práce. Dobrovolnictví je pro nás mimo jiné i cesta k osobnímu rozvoji, k získání cenných životních zkušeností i nových přátel. V České republice organizujeme tzv. Víkendovky - víkendové výjezdy na pomoc neziskovým organizacím a jiným veřejně prospěšným projektům; a workcampy - až dvoutýdenní projekty pro mezinárodní skupinu dobrovolníků. Do zahraničí na workcampy vysíláme ty, kterým je doma těsno.