Kouzelný zvoneček

  • 28. 11. 2014
Kouzelný zvoneček
V OC Olympia v Teplicích mejí Ježíškové otevřené dveře. Radost mohou udělat dětem z Dětského domova Krupka.

V OC Olympia v Teplicích mejí Ježíškové otevřené dveře. Radost mohou udělat dětem z Dětského domova Krupka. Na otázky odpovídá Jaroslava Konečná – marketingová manažerka OC Olympia Teplice

Co je Kouzelný zvoneček?

Je to akce, kterou každoročně před Vánoci pořádá OC Olympia Teplice a spočívá v tom, že zákazníci našeho centra mohou splnit přání dětem, které nemají to štěstí být obdarovány někým blízkým. Děti z Dětského domova Krupka si na nástěnku „zvoneček“ napíší Ježíškovi o dárky, které by si přály najít pod stromečkem. Naši zákazníci mají možnost tato přáníčka splnit.

Jak akce Kouzelný zvoneček vznikla?

Vánoční akce Kouzelný zvoneček má v centru Olympia dlouholetou tradici. Akci pořádalo centrum dříve pod názvem Strom splněných přání, posledních 5 let pod názvem  Kouzlený zvoneček. Letos jej pro Dětský domov v Krupce pořádáme již desátým rokem.

Kdo se na akci podílí?

Akci marketingově komunikuje obchodní centrum, dárky kupují zákazníci a také nájemci centra. Dárky jsou předávány dětskému domovu v rámci vánočního koncertu přímo před zraky zákazníků. Každý zákazník získá za zakoupený dárek od daného dítka jako poděkovaní ručně vyrobený výrobek (většinou jde o keramiku s vánoční tématikou). Děti pak na vánočním koncertě také vystupují, tančí, zpívají. Na tuto akci se velmi pečlivě připravují již několik měsíců dopředu a je to další forma poděkování našim zákazníkům. Dětský domov nám po Vánocích dodá fotografie, kde si děti jednotlivé dárky rozbalují.

Mezi námi je mnoho lidí, kteří rádi dětem z dětského domova zpříjemní Vánoce a naším cílem, je tuto pomoc zprostředkovat.