Ackee vyhlašuje soutěž pro neziskové organizace o aplikaci za 1 milion korun

  • 07. 04. 2017
Ackee vyhlašuje soutěž pro neziskové organizace o aplikaci za 1 milion korun
Tisková zpráva: Praha, 7. dubna 2017 – U příležitosti svého 5. výročí se společnost Ackee, která působí v oblasti mobilního a webového vývoje, rozhodla darovat vybrané neziskové organizaci a jejímu konkrétnímu projektu své služby v hodnotě 1 milionu korun.

Tisková zpráva

 

Praha, 7. dubna 2017

kontakt: Petra Knýblová

 petra.knyblova@ackee.cz

+420 776 366 886

 

 

Ackee vyhlašuje soutěž pro neziskové organizace o aplikaci za 1 milion korun

 

Praha, 7. dubna 2017 – U příležitosti svého 5. výročí se společnost Ackee, která působí v oblasti mobilního a webového vývoje, rozhodla darovat vybrané neziskové organizaci a jejímu konkrétnímu projektu své služby v hodnotě 1 milionu korun. Výběr neziskového projektu proběhne formou soutěže na základě zaslaných videí. Nejlepší projekt bude vyhlášen do konce června a vybraná služba následně vytvořena do konce tohoto roku. Nestátní neziskové organizace se sídlem na území ČR se mohou přihlásit do soutěže na www.ackee.cz do 30. 4. 2017.

 

“V Ackee jsme přemýšleli, jak bychom mohli společně toto pětileté výročí oslavit. Firmě se daří, a proto chceme přispět dobré věci a podělit se o náš úspěch i s ostatními,” uvedl Martin Půlpitel, jeden ze tří zakladatelů společnosti. “Startupy nemají o investory nouzi. Avšak neziskové projekty získávají podporu mnohem hůř. Proto jsme se rozhodli udělat soutěž čistě pro neziskovky,” dodal druhý ze zakladatelů, Josef Gattermayer.

 

Každá nezisková organizace, která se chce do soutěže zapojit, se musí do konce dubna 2017 registrovat na www.ackee.cz/5letackee, kam vloží odkaz na soutěžní video o svém projektu. Ve videu by mělo být stručně vysvětleno, čím se daná NNO zabývá, k čemu by měla mobilní či webová aplikace sloužit a proč by Ackee mělo vybrat právě její projekt. “Nechceme vytvořit aplikaci na jedno použití, ale produkt s trvalým přínosem, aby mohl dlouhodobě podpořit činnost celé neziskové organizace,” upřesňuje Dominik Veselý, poslední ze zakladatelů Ackee. Jedinou podmínkou je, aby NNO nahrály max. 3minutové video na svůj YouTube kanál. Vše ostatní záleží na nich.

 

“Za 1 milion si od nás mohou neziskovky pořídit třeba nový web nebo aplikaci, jako má náš projekt App4Fest (www.app4fest.com). Tento produkt dodáváme pro platformu iOS i Android, včetně administrativního rozhraní,” dodává Josef Gattermayer.

 

Pro bližší informace o soutěži navštivte webové stránky www.ackee.cz/5letackee nebo sledujte hashtag #5letackee.

 

O společnosti Ackee

Firma byla založena v roce 2012 absolventy ČVUT. Za pět let se v mobilním vývoji posunula mezi technologickou špičku v ČR, mezi referenční klienty patří T-Mobile, Škoda Auto, Tapito nebo unicornový startup Delivery Hero. Kromě vývoje mobilních aplikací se společnost zabývá také tvorbou webů a oblastí Big Data. Ackee je spolupořadatelem nejvýznamnější konference pro mobilní vývojáře mDevTalk. Na podzim roku 2016 otevřela pobočku v Berlíně. Více informací na www.ackee.cz.