O nás

Naším posláním je sloužit vážně nemocným dětem a jejich rodinám. Setkáváme se s nimi v nemocnicích, pomáháme jim vrátit se do života prostřednictvím terapeutických táborů a držíme je za ruce při návratu do školy. Cílem našich programů je zmírnit duševní zátěž, která s vážnou nemocí souvisí.

Všechny naše programy jsou zdarma a jsou vytvořeny tak, aby rozvíjely dovednosti, které jsou potřebné k úspěchu v životě.

S čím nám můžete pomoci

Kvůli pandemii COVID-19 jsme všechny naše programy převedli do virtuální podoby: organizujeme virtuální tábory pro vážně nemocné děti ve věku 7 - 17 let a jejich rodinné příslušníky. Všechny naše programy probíhají přes Zoom a jejich součástíí je vše, co byste čekali na klasickém táboře: hry, písničky, tance, vyrávění, povídání. Každý účastník a dobrovolník zároveň obdrží "táborový balíček", který obsahuje vše potřebné k daným aktivitám, táborové tričko a další dárky. Na začátek léta zároveň chystáme i víkendy pro celé rodiny.

Staňte se průvodcem skupinky dětí a podporujte je během celého tábora, veďte půlhodinové bloky zaměřené na reflexi a zároveň se zapojujte do všech programů. Nebo naopak buďte vedoucím jednoho z programů, který děti navštěvují. Ať už to bude program vyrábění, vědeckých experimentů, médií, fotografování, divadla či hudby - vyberte si sami, co je vaší vášní a dejte do toho kousek sebe!