O nás

Anděl Strážný poskytuje komplexní služby v oblasti nepřetržité tísňové péče v rámci celé ČR určené především seniorům, zdravotně postiženým a dlouhodobě nemocným.

Naším cílem je především zajistit seniorům, zdravotně postiženým a dlouhodobě nemocným pomoc v krizových situacích (při pádu, zhoršení zdravotního stavu, napadení), přispět k jejich soběstačnosti, zachovat kvalitu jejich života v přirozeném sociálním prostředí a dopřát jim pocit jistoty a bezpečí.

Princip služby - klient je vybaven monitorovacím zařízením, které je napojeno na nepřetržitý dispečink tísňové péče Anděla Strážného. Dispečink obsluhují vyškolení pracovníci v sociálních službách, kteří řeší problémy jednotlivých klientů v reálném čase dle aktuální situace a individuálního plánu tísňové péče. Ten s každým klientem při uzavření smlouvy sestaví sociální pracovnice Anděla Strážného.

S čím nám můžete pomoci

V současné době budeme rádi za darování kancelářského nábytku nebo vybavení. Z důvodu rozšiřování organizce se v rámci pražské kanceláře přesouváme do větších prostor a plánujeme otevírat další pobočky v lokalitách. Z důvodu "eco friendly" budeme moc rádi za možnost prodloužit "život" vašemu kancelářskému nábytku. :-)